Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
Konu: Rakion Türkiye Pot Hack + Infinity Injector 5 Cuma Ara. 24, 2010 12:41 pm
Uzun süredir kullandığım Rakin Türkiye Hack'i sizle paylaşmak istiyorum. Rakion Pot Hack
Önce tuşları söyleyeyim; F - Fear Mod (ölümsüzlük ama H tuşuda olabilir) G - Zombi Mod (ölürseniz tekrar dirilirsiniz aynı yerden) E - Saniyede 10 hasar verir. Ben bunları kullanmıyorum sizede önermem. Hack olduğu hemen anlaşılıyor. Asıl güzel olanlar;(sağ taraftaki numaralardan) 1 - Can Potu (basıldığı görünmez) 2 - Mavi Pot (basıldığı görünmez) 3 - Maksimum CP (cell pointinizi 65.000 yapar) 4 - Gözcü (rakibinizin canını görmenizi sağlar (görünür) )
Gelelim kuruluma. Öncelikle Hackimizi indirelim.(içinden virüs çıkabilir ama bu hack global server için bir yabancı tarafından yapılmış 2 aydır kullanıyorum hiç birşey olmadı)
Hackimizi indirdik.. İçinde "InfinityInjector5xD.exe" ve "Rakion Combo Hack.dll" çıktı. "InfinityInjector5xD.exe" Dll dosyasını oyuna aktarmak için kullanılır. "Rakion Combo Hack.dll" ise hackimizdir. Nasıl kullanırız? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Öncelikle "InfinityInjector5xD.exe" mizi açıyoruz. Program açıldığında Search butonuna basıyoruz.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 873x897.
Oyunumuzu açıyoruz. İD ve Şifremizi yazıp OYUNU BAŞLAT diyoruz. BURAYA DİKKAT! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] OYUNU BAŞLAT dedikten hemen sonra ekran kapandığında programımızdaki Inject tuşuna basıyoruz. Ve hilemiz aktif oluyor. Rakionun yükleme yaptığı sayfa gelmeden Inject e basmanız gerekiyor. Buna dikkat edin. İyi eylenceler.[URL="http://www.turkmmo.com/"]turkmmo[/URL]
dehadedede
Konu: Geri: Rakion Türkiye Pot Hack + Infinity Injector 5 Perş. Ocak 13, 2011 6:30 pm
İnmipr amqqqq
mzeytunoğlu
Konu: Geri: Rakion Türkiye Pot Hack + Infinity Injector 5 Cuma Şub. 04, 2011 5:54 pm
link kırık yeni link plzzz
muzaffer78
Konu: Geri: Rakion Türkiye Pot Hack + Infinity Injector 5 Paz Mart 06, 2011 4:32 pm
gene link qırıq şuana kadar hiç faydalanamadım siteden