Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Rakion Türkiye Mage Bombası, Ölümsüzlük, Zombi, Chaos Hack | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: Rakion Türkiye Mage Bombası, Ölümsüzlük, Zombi, Chaos Hack Perş. Eyl. 23, 2010 2:09 pm | |
| Tuşları; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Gelelim kuruluma. Öncelikle Hackimizi indirelim.(içinden virüs çıkabilir ama bu hack global server için bir yabancı tarafından yapılmış 2 aydır kullanıyorum hiç birşey olmadı)
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Hackimizi indirdik.. İçinde "InfinityInjector5xD.exe" ve "UltimatenMultiHack.dll" çıktı. "InfinityInjector5xD.exe" Dll dosyasını oyuna aktarmak için kullanılır. "UltimatenMultiHack.dll" ise hackimizdir. Nasıl kullanırız? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Öncelikle "InfinityInjector5xD.exe" mizi açıyoruz. Program açıldığında Search butonuna basıyoruz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Search'e basınca yukarıdaki gibi bir ekran çıkıcak. Bu ekranda "UltimatenMultiHack.dll" dosyasını bulup "AÇ" diyoruz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Oyunumuzu açıyoruz. İD ve Şifremizi yazıp OYUNU BAŞLAT diyoruz. BURAYA DİKKAT! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
OYUNU BAŞLAT dedikten hemen sonra ekran kapandığında programımızdaki Inject tuşuna basıyoruz. Ve hilemiz aktif oluyor. Rakionun yükleme yaptığı sayfa gelmeden Inject e basmanız gerekiyor. Resimlerle tekrar uğraşmadım kopyaladım tek fark UltimatenMultiHack.dll yi seçip açmamız. Buna dikkat edin. İyi eylenceler. Ayrıca Windows XP kullananların net framework 3.5 yüklemesi gerekir.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Mage Bomba Hack [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Fear Hack [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Konu sivened tarafından (24-02-2010 Saat 15:03 ) değiştirilmiştir. | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| |
| | | dd45
| Konu: Geri: Rakion Türkiye Mage Bombası, Ölümsüzlük, Zombi, Chaos Hack Paz Ocak 30, 2011 7:14 pm | |
| | |
| | | muzaffer78
| Konu: Geri: Rakion Türkiye Mage Bombası, Ölümsüzlük, Zombi, Chaos Hack Paz Mart 06, 2011 4:36 pm | |
| yaw lütfen açtığınız konulara bakalım. link kırıkmı vb. için. | |
| | | | Rakion Türkiye Mage Bombası, Ölümsüzlük, Zombi, Chaos Hack | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|