Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
Konu: Rakion Türkiye Pot Hack + Infinity Injector 5 Perş. Eyl. 23, 2010 2:07 pm
Öncelikle Merhaba.. Uzun süredir kullandığım Rakin Türkiye Hack'i sizle paylaşmak istiyorum. Rakion Pot Hack
Önce tuşları söyleyeyim; F - Fear Mod (ölümsüzlük ama H tuşuda olabilir) G - Zombi Mod (ölürseniz tekrar dirilirsiniz aynı yerden) E - Saniyede 10 hasar verir. Ben bunları kullanmıyorum sizede önermem. Hack olduğu hemen anlaşılıyor. Asıl güzel olanlar;(sağ taraftaki numaralardan) 1 - Can Potu (basıldığı görünmez) 2 - Mavi Pot (basıldığı görünmez) 3 - Maksimum CP (cell pointinizi 65.000 yapar) 4 - Gözcü (rakibinizin canını görmenizi sağlar (görünür) )
Gelelim kuruluma. Öncelikle Hackimizi indirelim.(içinden virüs çıkabilir ama bu hack global server için bir yabancı tarafından yapılmış 2 aydır kullanıyorum hiç birşey olmadı)
Hackimizi indirdik.. İçinde "InfinityInjector5xD.exe" ve "Rakion Combo Hack.dll" çıktı. "InfinityInjector5xD.exe" Dll dosyasını oyuna aktarmak için kullanılır. "Rakion Combo Hack.dll" ise hackimizdir. Nasıl kullanırız? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Öncelikle "InfinityInjector5xD.exe" mizi açıyoruz. Program açıldığında Search butonuna basıyoruz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Search'e basınca bir ekran çıkıcak. Bu ekranda "Rakion Combo Hack.dll" dosyasını bulup "AÇ" diyoruz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Oyunumuzu açıyoruz. İD ve Şifremizi yazıp OYUNU BAŞLAT diyoruz. BURAYA DİKKAT! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] OYUNU BAŞLAT dedikten hemen sonra ekran kapandığında programımızdaki Inject tuşuna basıyoruz. Ve hilemiz aktif oluyor. Rakionun yükleme yaptığı sayfa gelmeden Inject e basmanız gerekiyor. Buna dikkat edin. İyi eylenceler.