Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Rakion Türkiye Mage Bombası, Ölümsüzlük, Zombi, Chaos Hack | |
|
+11isfat ziko1 kan_istio tavuksote emre1450 1alperay5 jrangara1 ahmetemanet1 123ertu123 brokoli koxpcu 15 posters | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Rakion Türkiye Mage Bombası, Ölümsüzlük, Zombi, Chaos Hack Perş. Eyl. 23, 2010 2:15 pm | |
| Evet yanlış duymadınız linkler yabancı sıtelerden temin ettim.. Sadece Sizler icin.. So.gen.tr Icın..Bunun Bana Malıyetı 3 4 kere Format Oldu Ama Sızler Icın Deydii... Gelelım Konumuza Evet ıcınde kısayol tusları bomb hack vs vs neler var neler... E= Sag tık R= Ilerı Ilerı Sol tık T= Nınjalar Icın Evet Birde Ufak Bir Sorunumuz Olacak Tabikide =) .. Sorun Virus Degildir..Dosyanın Icınde Rakion Hack.exe yi Oyunu Yuklemis Oldugunuz Klasore Atın Ve çalıstırın..O Dosyaları Yukleyecektir....+ Rep Vermeyene Lınk Yok =) Şifre = dheqreat Linkleri görmek için reklama üye olup email den aktif edin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Anlatımın Gerısı Assagıdadır Not: Eger Boyle Bi Hata Alıyosanız Rakion Hack.Exe Yanlış Yere Yukledınız.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Alıntı: sivened´isimli üyeden Alıntı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Tuşları; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Gelelim kuruluma. Öncelikle Hackimizi indirelim.(içinden virüs çıkabilir ama bu hack global server için bir yabancı tarafından yapılmış 2 aydır kullanıyorum hiç birşey olmadı)
Hackimizi indirdik.. İçinde "InfinityInjector5xD.exe" ve "UltimatenMultiHack.dll" çıktı. "InfinityInjector5xD.exe" Dll dosyasını oyuna aktarmak için kullanılır. "UltimatenMultiHack.dll" ise hackimizdir. Nasıl kullanırız? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Öncelikle "InfinityInjector5xD.exe" mizi açıyoruz. Program açıldığında Search butonuna basıyoruz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Search'e basınca yukarıdaki gibi bir ekran çıkıcak. Bu ekranda "UltimatenMultiHack.dll" dosyasını bulup "AÇ" diyoruz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Oyunumuzu açıyoruz. İD ve Şifremizi yazıp OYUNU BAŞLAT diyoruz. BURAYA DİKKAT! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
OYUNU BAŞLAT dedikten hemen sonra ekran kapandığında programımızdaki Inject tuşuna basıyoruz. Ve hilemiz aktif oluyor. Rakionun yükleme yaptığı sayfa gelmeden Inject e basmanız gerekiyor. Resimlerle tekrar uğraşmadım kopyaladım tek fark UltimatenMultiHack.dll yi seçip açmamız. Buna dikkat edin. İyi eylenceler. Ayrıca Windows XP kullananların net framework 3.5 yüklemesi gerekir.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Mage Bomba Hack [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Fear Hack [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son koxpcu tarafından Salı Mart 01, 2011 2:10 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | brokoli
| Konu: Geri: Rakion Türkiye Mage Bombası, Ölümsüzlük, Zombi, Chaos Hack Ptsi Kas. 29, 2010 4:33 pm | |
| | |
| | | 123ertu123
| Konu: Geri: Rakion Türkiye Mage Bombası, Ölümsüzlük, Zombi, Chaos Hack C.tesi Ocak 29, 2011 5:55 pm | |
| | |
| | | ahmetemanet1
| Konu: Geri: Rakion Türkiye Mage Bombası, Ölümsüzlük, Zombi, Chaos Hack Çarş. Şub. 02, 2011 2:04 pm | |
| indirme linkinde sorun var | |
| | | jrangara1
| Konu: Geri: Rakion Türkiye Mage Bombası, Ölümsüzlük, Zombi, Chaos Hack Cuma Şub. 04, 2011 9:47 am | |
| | |
| | | 1alperay5
| Konu: Geri: Rakion Türkiye Mage Bombası, Ölümsüzlük, Zombi, Chaos Hack C.tesi Mart 12, 2011 9:48 pm | |
| sennın koyacagın seyi sıkım | |
| | | emre1450
| Konu: Geri: Rakion Türkiye Mage Bombası, Ölümsüzlük, Zombi, Chaos Hack Paz Mart 27, 2011 8:28 pm | |
| +++++++++++++++++++++++++++++++++++ | |
| | | tavuksote
| Konu: Geri: Rakion Türkiye Mage Bombası, Ölümsüzlük, Zombi, Chaos Hack C.tesi Haz. 18, 2011 8:39 pm | |
| ++++++++++++++++++ mı ananı sıkıyım | |
| | | kan_istio
| Konu: Geri: Rakion Türkiye Mage Bombası, Ölümsüzlük, Zombi, Chaos Hack Perş. Tem. 28, 2011 12:43 pm | |
| | |
| | | ziko1
| Konu: Geri: Rakion Türkiye Mage Bombası, Ölümsüzlük, Zombi, Chaos Hack C.tesi Tem. 30, 2011 6:52 pm | |
| | |
| | | ziko1
| Konu: Geri: Rakion Türkiye Mage Bombası, Ölümsüzlük, Zombi, Chaos Hack C.tesi Tem. 30, 2011 6:53 pm | |
| mesaj atıyom gelmıyo laaaa | |
| | | isfat
| Konu: Geri: Rakion Türkiye Mage Bombası, Ölümsüzlük, Zombi, Chaos Hack Perş. Ağus. 04, 2011 8:06 am | |
| ben hapiniz anasını ******************************* | |
| | | wildmanss
| Konu: Geri: Rakion Türkiye Mage Bombası, Ölümsüzlük, Zombi, Chaos Hack Çarş. Ağus. 10, 2011 5:56 am | |
| dıt... | |
| | | wildmanss
| Konu: Geri: Rakion Türkiye Mage Bombası, Ölümsüzlük, Zombi, Chaos Hack Çarş. Ağus. 10, 2011 6:00 am | |
| dıt... | |
| | | wildmanss
| Konu: Geri: Rakion Türkiye Mage Bombası, Ölümsüzlük, Zombi, Chaos Hack Çarş. Ağus. 10, 2011 8:42 am | |
| +rep | |
| | | ardamest11
| Konu: Geri: Rakion Türkiye Mage Bombası, Ölümsüzlük, Zombi, Chaos Hack Salı Ağus. 16, 2011 10:16 am | |
| | |
| | | ardamest11
| Konu: Geri: Rakion Türkiye Mage Bombası, Ölümsüzlük, Zombi, Chaos Hack Salı Ağus. 16, 2011 10:16 am | |
| | |
| | | ardamest11
| sasasasasassasasasasasasasa | |
| | | emir.can.uyrun56
| Konu: Geri: Rakion Türkiye Mage Bombası, Ölümsüzlük, Zombi, Chaos Hack Çarş. Ağus. 24, 2011 12:12 pm | |
| | |
| | | emir.can.uyrun56
| Konu: Geri: Rakion Türkiye Mage Bombası, Ölümsüzlük, Zombi, Chaos Hack Çarş. Ağus. 24, 2011 12:17 pm | |
| +rep werdim hani link!! | |
| | | sanane0106
| Konu: Geri: Rakion Türkiye Mage Bombası, Ölümsüzlük, Zombi, Chaos Hack Çarş. Mart 14, 2012 9:52 pm | |
| | |
| | | | Rakion Türkiye Mage Bombası, Ölümsüzlük, Zombi, Chaos Hack | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|