Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Oto Üyelikte Türkçe Karakter Düpesini Engellemek ! [ONEMLI] Küçük Bi Adım | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Oto Üyelikte Türkçe Karakter Düpesini Engellemek ! [ONEMLI] Küçük Bi Adım Ptsi Ara. 27, 2010 3:08 pm | |
| Bu BUG Yayılmadan Hemen Sizlere Duyurayım Dedim ... Oto Üyelikli Serverlerde türkçe karkterlerle bug yapıyorlar nasıl yapıyorlar ; diyelim oyuna giriş Id'ın şenol adam bunla açıp giriyor başka bir adam ŞENOL 'ş'yi büyük Yazarak Giriyor Ve Oyunda 1 Hesapta Bulunan Charlar Yan Yana Gelip Bankadaki İtemleri Coğaltabiliyorlar Engellemesi İse Kolay Verdigim Rulesi Ekleyin Girişte Türkçe Karakter Açılmaz !İlk Önce Bu TXT İndirip İçindeki Rulesi Ekleyiniz Buraya Koyardım Fakat Yazı Tipleri Farklı Oldugundan Gözükmemekte!TIKLA - İNDIRRulesi Ekledikten Sonra Columunsundan TB_USER de strAccountID Add Deyip Kaydedin VE Cıkın Ve Düpe FİXEngellenen Harfler : Ş,ş,Ç,ç,İ,Ü,ü,ö,Ö,ğ,Ğ
Teşekkürler ... EquaL GaMeR | |
| | | | Oto Üyelikte Türkçe Karakter Düpesini Engellemek ! [ONEMLI] Küçük Bi Adım | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|