Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Klan Savaşları Önemlİ Binalar

YazarMesaj
koxpcu

koxpcu

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 6576
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 19086
Rep Gücü : 42
Nerden Nerden : ist şişli

Klan Savaşları Önemlİ Binalar Empty
MesajKonu: Klan Savaşları Önemlİ Binalar     Klan Savaşları Önemlİ Binalar Icon_minitimeÇarş. Ara. 15, 2010 1:06 pm

Komuta Merkezi

Komuta Merkezi sayesinde, askerlerinizi yönetebilir ve saldırı /destek emirleri verebilirsiniz.

Market

Marketiniz sayesinde, alışveriş tekliflerinde bulunabilir ve diğer oyuncuların tekliflerini değerlendirebilirsiniz.

Oduncu Kampı

Oduncu kampı, köyünüzün dışında, ormanda kurulmuştur. Oduncularınız orada asker, silah ve bina yapımında kullanmanız için odun keserler. Oduncu kampınızı geliştireceğiniz her kademe, oduncularınızın saat başına kestikleri odun miktarının artmasını sağlar.

Kil Ocağı

Kil ocağında işçileriniz kil çıkarırlar. Kil, bina-silah ve asker üretiminizde büyük rol oynamaktadır. Kil ocağını geliştireceğiniz her kademe, işçilerinizin saat başına çıkardıkları kil miktarının artmasını sağlar.

Demir Madeni

Demir madeninde, işçileriniz üretimlerinizde kullanacağınız demiri çıkarırlar. Demir savaş ile ilgili üretimlerinizde büyük öneme sahiptir. Demir madeninizi geliştireceğiniz her kademe, işçilerinizin saat başına çıkardıkları demir miktarının artmasını sağlar.

Depo

Depo sayesinde, köyünüzde üretilen kaynakları (odun, kil, demir) saklayabilirsiniz. Her gelişim kademesi ile depo binasının saklama kapasitesi artar.

Gizli Depo

Gizli depo sayesinde, kaynaklarınızı güvenli bir şekilde düşmanlarınızdan saklayabilirsiniz. Casusluklarda veya saldırılarda gizli deponuz ve sakladığı kaynaklara ulaşılamaz. Gizli depo binasını geliştirdiğiniz her kademede saklayabileceği kaynak kapasitesi artar.Yanısıra, casuslar gizli deponuzda sakladığınız kaynakları göremezler.

Duvar

Duvar sayesinde düşman saldırılarından kısmen korunursunuz. Duvar, köy savunmanızı ve birliklerinizin savunmasını arttırır.
https://koxpcu.yetkinforum.com

Klan Savaşları Önemlİ Binalar
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  Klan Savaşları Oyundaki Binalar
»  Klan Savaşları Oyundaki birimler
» Klan Savaşları Casus
» Klan Savaşları Oyundaki Saldırı sistemi
» Klan Savaşları Moral Faktörü