Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Klan Savaşları Casus

YazarMesaj
koxpcu

koxpcu

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 6576
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 19086
Rep Gücü : 42
Nerden Nerden : ist şişli

Klan Savaşları Casus  Empty
MesajKonu: Klan Savaşları Casus    Klan Savaşları Casus  Icon_minitimeÇarş. Ara. 15, 2010 1:05 pm

Casus

Casusların görevleri, gönderdiğiniz düşman köylerinden işe yarar bilgiler sızdırmaktır. Casuslar, At Çiftliğinde üretilebilir. Düşmanlarınızdan bilgi sızdırmak için, yeterli miktarda casus ile köylerine saldırmanız yeterlidir. Saldırı esnasında casuslar, köy hakkında bilgi toplamaya çalışırlar. Fakat diğer yandan düşman casusları, sizin casuslarınıza saldırmaya çalışacaklardır. Saldırı ve savunma bağlamında, taraflardan hangisi daha üstünse, o taraf kazanır.

Eğer saldıran tarafın gönderdiği casus sayısı, savunan tarafın sahip olduğunun yarısından -az- ise, gönderilen casusların kurtulma şansları %50 civarlarında olur. Ancak genel olarak pek azı geri dönebilir. Eğer saldıran tarafın casus sayısı, savunan tarafın casuslarından (en az) 2 kat fazla ise, saldıran tarafın casuslarının kurtulma şansı %100 olur ve büyük bölümü geri dönebilir. Ancak savunan taraf casus kaybetmez.

Casuslarınızı gönderdiğiniz köy hakkında bilgi alabilmeniz için, en az 1 casusunuzun geri dönebilmesi gerekmektedir. Bu bilgi aynı zamanda, saldırıp, birlikleri (en az) %50 oranında yok ettiğiniz köylerden de gelir.

Eğer gönderdiğiniz casuslardan (en az) %50 kadarı geri dönerse, gönderdiğiniz köyün hammadeleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Eğer %70 kadarı geri dönerse ve casusluk kademeniz (en az) 2 ise, gönderdiğiniz köydeki binalar ve bina kademeleri hakkında da bilgi alabilirsiniz. Eğer %90 kadarı geri dönerse ve casusluk kademeniz (en az) 3 ise, köydeki savunma birimlerini, dışarıda konuşlandırılmış birimleri ve yoldaki birimleri öğrenebilirsiniz.
https://koxpcu.yetkinforum.com

Klan Savaşları Casus
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  Klan Savaşları Önemlİ Binalar
»  Klan Savaşları Oyundaki birimler
» Klan Savaşları Moral Faktörü
»  Klan Savaşları Oyundaki Binalar
» Klan Savaşları Demirci Atölyesi