Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Klan Savaşları Oyundaki birimler

YazarMesaj
koxpcu

koxpcu

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 6576
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 19086
Rep Gücü : 42
Nerden Nerden : ist şişli

Klan Savaşları Oyundaki birimler  Empty
MesajKonu: Klan Savaşları Oyundaki birimler      Klan Savaşları Oyundaki birimler  Icon_minitimeÇarş. Ara. 15, 2010 1:07 pm

Oyundaki birimler

Mızrakçı
Kılıç Ustası
Baltacı
Casus
Hafif atlı
Ağır atlı
Şahmerdan
Mancınık
Misyoner

Birimlerimizi Tanıyalım

Mızrakçı

Mızrakçılar, üretimleri ve ücretleri bakımından en basit birliklerdir. Eğer köy savunmasında yer alırlarsa, atlı askerlere karşı etkili olurlar.

Kılıç Ustası

Kılıç Ustaları, savunmada atlılara karşı çok etkilidirler. Ancak oldukça yavaş hareket ederler.

Baltacı

Baltacılar sert ve etkili saldırı birimleridir. Ancak savunmaları, saldırı yeteneklerine kıyasla oldukça zayıftır.

Casus

Casuslar, size diğer köyler hakkında değerli bilgiler sızdırırlar.

Hafif Atlı

Hafif Atlılar, oldukça iyi saldırı birimleridir. En büyük avantajları ise hızlı olmalarıdır.

Ağır Atlı

Ağır Atlılar, elit savaşçılarınızdır. Bu asil şovalyeler, çok sert silahlara ve dayanıklı kalkanlara sahiptirler.

Şahmerdan

Şahmerdanlar, saldırılarınızda birliklerinizin yanında yer alırlar ve duvarları yıkmaya yararlar.

Mancınık

Mancınıklar, düşman köylerde binalara saldırmak için dizayn edilmiş elit birimlerdir.

Misyoner

Misyonerler, saldırdıkları köy halkının bağlılığını azaltır. Eğer köy halkının bağlılığı sıfırın altına düşerse, saldırdığınız köyü alırsınız.Misyoner üretim ücreti, aldığınız köy sayısıyla paralel oranda artar.

0 ile 300 arası [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
300 ile 1.000 arası [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
1.000 ile 3.000 arası [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
3.000 ile 9.000 arası [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
9.000 ve 11.000 [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
11.000 ve üzeri [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Puanınız hangi sınırların arasındaysa köyünüz haritada o sınırların yanındaki resim gibi görünür.Oyuna yeni başlamış olanlar veya sınırları bilmeyenler için hazırladım bu yazıyı.Bilen arkadaşlar lütfen zaten biliyoduk gibi mesajlar yazmasınlar.
https://koxpcu.yetkinforum.com

Klan Savaşları Oyundaki birimler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  Klan Savaşları Oyundaki Binalar
» Klan Savaşları Oyundaki Saldırı sistemi
» Klan Savaşları Casus
» Klan Savaşları Moral Faktörü
» Klan Savaşları Demirci Atölyesi