Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Klan Savaşları Oyundaki birimler | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Klan Savaşları Oyundaki birimler Çarş. Ara. 15, 2010 1:07 pm | |
| Oyundaki birimler Mızrakçı Kılıç Ustası Baltacı Casus Hafif atlı Ağır atlı Şahmerdan Mancınık Misyoner Birimlerimizi Tanıyalım Mızrakçı Mızrakçılar, üretimleri ve ücretleri bakımından en basit birliklerdir. Eğer köy savunmasında yer alırlarsa, atlı askerlere karşı etkili olurlar. Kılıç Ustası Kılıç Ustaları, savunmada atlılara karşı çok etkilidirler. Ancak oldukça yavaş hareket ederler. Baltacı Baltacılar sert ve etkili saldırı birimleridir. Ancak savunmaları, saldırı yeteneklerine kıyasla oldukça zayıftır. Casus Casuslar, size diğer köyler hakkında değerli bilgiler sızdırırlar. Hafif Atlı Hafif Atlılar, oldukça iyi saldırı birimleridir. En büyük avantajları ise hızlı olmalarıdır. Ağır Atlı Ağır Atlılar, elit savaşçılarınızdır. Bu asil şovalyeler, çok sert silahlara ve dayanıklı kalkanlara sahiptirler. Şahmerdan Şahmerdanlar, saldırılarınızda birliklerinizin yanında yer alırlar ve duvarları yıkmaya yararlar. Mancınık Mancınıklar, düşman köylerde binalara saldırmak için dizayn edilmiş elit birimlerdir. Misyoner Misyonerler, saldırdıkları köy halkının bağlılığını azaltır. Eğer köy halkının bağlılığı sıfırın altına düşerse, saldırdığınız köyü alırsınız.Misyoner üretim ücreti, aldığınız köy sayısıyla paralel oranda artar. 0 ile 300 arası [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 300 ile 1.000 arası [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 1.000 ile 3.000 arası [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 3.000 ile 9.000 arası [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 9.000 ve 11.000 [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 11.000 ve üzeri [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Puanınız hangi sınırların arasındaysa köyünüz haritada o sınırların yanındaki resim gibi görünür.Oyuna yeni başlamış olanlar veya sınırları bilmeyenler için hazırladım bu yazıyı.Bilen arkadaşlar lütfen zaten biliyoduk gibi mesajlar yazmasınlar. | |
| | | | Klan Savaşları Oyundaki birimler | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|