Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
Konu: Karahan Binek Pet Özellikleri Küçük bilgiler C.tesi Ara. 04, 2010 10:03 pm
ilk önce şunu söylemek istiyorum. Binek pet gerçekten çok zor çıkan bir item ve ayrıca sadece çantadan çıkmaktadır (pars Lideri) Jeyhun ne kadar savaşta çıkıyo desede yalan söylüyor. Ben kaplanı göstereceğim. Resimlerde kaplanı veya karakterimi göstermedim Zaten kaplan yüzünden çok pm geliyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Binek çıktı diyelim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 880x581.
Pet size %5 Hasar %5 Ruh verecektir. + %10'da hız verir. (tam hatırlamıyorum D[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Eğer biri sizden hızlı veya aynı hızda ise 1 çizmesi koşmaya veriyordur. + Kama hız kullanıyordur.Siz bunları kullanırsanız zaten xD xD [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kaplan üstünde iken statlar. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kaplandan indikten sonra [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Burda bir noktada Kaplan çok etki etmiyor Ws'lerde yenildinde kaplanlı kişilerde kıskançlık yapıp haha ezik birde kaplanı var diyenleri burdan kınıyorum. u7 adama u17 adamın tek atması normal [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][URL="http://www.turkmmo.com/"]turkmmo[/URL]