Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Stnq3r Server Files v3 [En iyisi] | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Stnq3r Server Files v3 [En iyisi] Ptsi Ara. 27, 2010 1:06 pm | |
|
- Yeni Server Speeder (speeder 3.0)
- Yeni Flood Koruması cok daha etkili (pinglenme sorunu olan serverlar icin)
- Lamerlar icin Flood Bomber (1024 Mb RAM üstü serverlar icin önerilir)
- Login Speeder (artık cok daha hızlı tepki veriyor)
- Dupe Check ekli
- Güvenlik Botu fileslara entegre edildi ayrıca acmanıza lüzum yok
- Whats NEWS !!!
- Oto üyelik destegi aktive edilmiştir
- /prize sorunu fixli
- Askıda kalma sorunu %100 fixlendi
- Server Takipcisi eklendi (quwerty ye teşekkürler)
- Online bölümü dogru sekilde calısıyor (Oyun server yoneticisi)
- Yeni Tasarım
- Kaynak kodlarında degisiklikler yapılmıstır .
- Önemli : lütfen dosyaları kurcalamayınız bir satır bile büyük sorunlar yaratabilir.
- Aujard Güclendirildi [kendi kendine kapanmıyor prosedürler sürekli aktif]
- Anlık degiliklikler icin optimize edildi yani DB deki degisiklikler
oyuna anında yansız (her zaman calısmıyor gelistirilmesi gerek ara ara calıstıgına sahit oldum )
- Dosyaların ayarıyla biraz oynayıp sistem gereksinimini minimuma
indirmeye calıstım ama yinede önerim 1.7 Ghz üstü işlemci ve 512 Ram dir minimum
- Hataları Sys info ekranında görebilirsiniz böylece müdahale etmeniz daha kolay olur sorunun erken görülmesi herzaman iyidir
- Server dosyalarının icindeki notları mutlaka okuyun aksi taktirde calıstıramassınız.
- Maplar icindedir eklemenize gerek yok piyasadaki en iyi maplar
Aklıma gelen özellikler bunlar 2.1 tamamen geliştirildi ve artık daha güvenli NOT : ini dosyaları server dosyalarının icinde bulunmamaktadır kendi kullandıklarınızı dosyaların bulundugu klasöre yapıstırın
Gerekli iniler * version.ini * server.ini [ai serverdaki] * gameserver.ini * aujgard.ini /prize komutunda oyun yöneticisinin otomatik kapanmaması icin dbnizden king_insert_prize_event prosedurunu silin ve asagıdaki kodu QUERY ANALTYZER a yapıstırın ve F5 Yapın Kod: CREATE PROCEDURE KING_INSERT_PRIZE_EVENT @byType tinyint, @byNation tinyint, @nAmount int, @strUserID char(21) AS DECLARE @nType tinyint IF @byType = 3 BEGIN SET @nType = 5 END ELSE IF @nType = 4 BEGIN SET @nType = 6 END UPDATE KING_SYSTEM SET nNationalTreasury = nNationalTreasury - @nAmount WHERE byNation = @byNation Download Linkleri : DOSYA BOYUTU : 187 MB Rapidshare : Stnq3r Srv Files 3.0 Uploaded.to: http://uploaded.to/?id=hqjw9x RAR sifresi : DiabolicDRAKE | |
| | | | Stnq3r Server Files v3 [En iyisi] | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|