Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| 1886 Database + Server Files | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: 1886 Database + Server Files Salı Ocak 14, 2014 8:02 pm | |
| Türkçe Server FilesMerhaba arkadaşlar, Geçen sene paylaştığım 1886 Database trailer'ın linkleri kırılmış ve bazı arkadaşlar mağdur olmuş. Şuan %94 oranında sorunsuz server files + database'mi paylaşacağım. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki fileslar snoxd-koserver üzerinden editlenmiştir. Fileslar snoxd'un olsa da bende hatırı sayılır biçimde düzenledim. Ve ingilizce hatalardan anlamayan arkadaşlar için files'ların türkçeye çevirdim.Artık 1299 devrinin kapanmasını istiyorum.
Gelelim özelliklere;
Çözülen sorunları anlatmakla bitmez ama yine de aklıma gelenleri yazacam:
- Krallık sistemi sorunsuz. - Monster'lar hızlı hareket etmiyor. Kutu veriyor. - Krowaz patlama efect'leri ve bonusları eklendi. (Raum-Baal vb.) - Pathos glove attack veriyor. - Kanatların hepsi bonus veriyor bütün kanatlar ekli. - Grypon , Walkry , Yeniçeri , Bahamut'lar extra bonusları veriyor.(HP,AC,EXP,NOAH) - Party NP sorunsuz. - Pelerinler sorunsuz. - Clana NP basma sorunsuz. - Clan sistemi tamamen sorunsuz. - Trade sorunsuz. - Maden sistemi tamamen sorunsuz. - Extra pus itemleri (Ibex-Crisis, Hera vs.) sorunsuz. - Kuklalar hareket ediyor. - Savaşlarda ufak tefek SMD bugları var halledebilirsiniz. - Krowaz armorlar ve Dragon setler tamamen sorunsuz birbirini görüyor ve bonus veriyor. - Küçülme topu sorunsuz. - Kuleler sorunsuz. - Eskrima sorunsuz. - Duration item sorunsuz.
Aklıma gelenler bunlar daha neler var ama deneyip görebilirsiniz.
Mevcut sorunlar:
- Rank sistemi. - Sheriff'lik sistemi. - BDW ve Chaos sorunlu. - Chaos Stone sorunlu. - Bifrost giriş çıkışları sorunlu. - Exchange sisteminde sorunlar var LUA kodlamayı bilen arkadaşlar rahatça halledebilir.
Aklıma gelen sorunlar bunlar oyunun genelinde.
Skillerdeki mevcut sorunlar:
- Mage 72 skili seri. - Scream, Ayak kırma , Mage 18 skili her vuruşta kitliyor. - Rogue skilleri sekmiyor. - Debuff yiyince Scrollar siliniyor.
Bunların dışında skill bugları yok arkadaşlar.
Gelelim resimlere:
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |