Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Sorunsuz Server Files,AntiCheat,X-skip,Fix | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: Sorunsuz Server Files,AntiCheat,X-skip,Fix Ptsi Ara. 27, 2010 4:31 pm | |
| # İçindekiler # 1_Login Server 2_Aiserver 3_Ebenezer Fix 4_Ebenezer 5_Aujard 6_Anti Cheat [ 2 Adet Kırılmamıs Exe ] 7_Firewall 8_X-Skip 9_LAUNCHER # Anti Cheat Özellikleri # ●#MykoHack vb. Programlar İle Giriş Yapılamaz ●#Dupe Engellidir./Trade Kapalı ●#Merchant Hack Memory Hacki Engeller ●#Npc Kesmeyi Fix ●#Pwp Koxp 6 7 Fixlidir ●#Kesinlikle Saldırı Almaz ●#KO Server Killer 1 2 3 3.1 ve Kill-Switch ●#255 Stat Bug Fix. ●#NP Hack Fix ●#Trina Bug Fix. ●#EXP Hack Fix. ●#Maradon Para Bugu Fix. ●#Merchant Bug Fix. ●#GM Olmadan Dışardan Notice ve Komut Yollama Fix.(KO Server Killer 3.1 Ve 3.5 ●#İtemler Kitlidir [ Zor Serverlara Özel ] %100 Düpe Engel Server Files Razorlight arkadaşımıza aittir linkler kırılmış bende yeniden uploadlayıp sizinle paylaşmak istedim... Winrarın içinde Evt Map Dosyaları falan yok onları siz başka Sw fileslardan alırsınız artık.. DOWNLOAD http://hotfile.com/dl/85608155/c6296...nezer.rar.html | |
| | | | Sorunsuz Server Files,AntiCheat,X-skip,Fix | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|