Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| MANAGERZONE Online ManagerZone'a Nasıl Üye Olurum ? | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: MANAGERZONE Online ManagerZone'a Nasıl Üye Olurum ? Cuma Ara. 24, 2010 12:34 am | |
| ManagerZone'a Nasıl Üye Olurum ?Sitede Solda Bulunan KAYDOL! Butonuna bastığınızda karşınıza Aşağıdaki Menü çıkacaktır, İstenen bilgileri doldurmanız yeterli olacaktır. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tüm bilgileri eksiksiz olarak doldurduysanız, 30-40 saniye içerisinde takımınız oluşturulacaktır. Sizi oyunu tanıtan bir öğretici bölüm karşılayacaktır. Burada yapmanız gereken en önemli adım Takımınızın adını belirlemektir. Çünkü Takım adınızı daha sonra değiştirmek için 20.000 Euro ücret ödemeniz gerekiyor. Ben Türkiye Liginde Olmak İstemiyorum, Başka bir Lig de Oynayabilir miyim ?Ne yazık ki HAYIR ! Oyun Kayıt ekranında bulunduğunuz ülkenin IP'lerini algılanıp otomatik olarak o ülkenin ligini sizin için seçiyor. Ama uyanık davranıp, Proxy kullanarak faklı bir ülke ligine kayıt olabilirsiniz. Birden Fazla Takım Alabilir miyim ?Almasına alırsın da, site tarafından bu durum anlaşıldığında tüm hesapların kapanır Oyun kurallarında birden fazla takım yönetmenin yasak olduğu yazmakta... | |
| | | | MANAGERZONE Online ManagerZone'a Nasıl Üye Olurum ? | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|