Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| MANAGERZONE Online Takım Bilgileri Sayfasına Nasıl Sayaç Konulur ? | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: MANAGERZONE Online Takım Bilgileri Sayfasına Nasıl Sayaç Konulur ? Cuma Ara. 24, 2010 12:33 am | |
| Takım Bilgileri Sayfasına Nasıl Sayaç Konulur ?Klüp Binası Menüsünden -->> Takım -->> Bilgileri Düzenle bölümüne girin, buradan sizin takımınızı inceleyenlerin okumasını isteyeceginiz şeyler yazabilir yada aşagıdaki gibi görünecek bir sayacın sayacın kodunu yapıştırabilirsiniz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İyide ben nerden bulurum bu sayaç kodunu ?Çok basit hemen [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adresine giriyoruz ve hemen anasayfadaki bizden istenen bilgileri giriyoruz. Burda ; Maximum Flags to Show : Görüntülenmesini istediğimiz maksimum bayrak sayısı Columns of Flags : Bayrakların olmasını istediğimiz kaç sütun sayısı Label on Top of Counter : Sayaçımız için verecegimiz başlık (Yan taraftan custom seçilerek istediğimiz metni girebiliriz) Background Color # : Zemin Rengini seçelim Text Color # : Metin Rengini seçelim Border Color # : Çerçeve Rengini seçelim Show Pageview Count : Bunu işaretlerseniz toplam sayfa izlenme sayısınıda en altta görebilirsiniz. Her işlemden sonra alttaki sayacın önizlemesi yaptıklarınız doğrultusunda değişecektir. Tüm ayarlarınızı bitirdikten sonra GET YOUR FLAG COUNTER tuşuna basarak kodunuzu hazırlayabilirsiniz. Karşınıza çıkacak sayfadan "Code for websites:" kodunu kopyalayıp, ManagerZone'daki bilgilerim kısmına yapıştırın ve kaydedin. Tebrikler artık sizinde Takımınızın sayfasında Ayrıntılı bir Sayacınız oldu | |
| | | | MANAGERZONE Online Takım Bilgileri Sayfasına Nasıl Sayaç Konulur ? | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|