Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| MANAGERZONE Online Takımımın İsmini Nasıl Değiştiririm ? | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: MANAGERZONE Online Takımımın İsmini Nasıl Değiştiririm ? Cuma Ara. 24, 2010 12:32 am | |
| Takımımın İsmini Nasıl Değiştiririm ?Kulüp Binası Menümüzden -->> Takım -->> Bilgileri Düzenle bölümüne girelim. En üst kısımda Takım İsmimiz ve Kısaltması bulunmaktadır. Buradan Yeni bilgiler girerek Kaydet diyebilir, işleminizi tamamlamış olursunuz. Burda dikkat edeceğimiz en önemli nokta, İsim değişikliği için 22.000 Euro ücret ödeyecegimizdir. Takımımızı kayıt ettirdikten hemen sonra karşımıza çıkan öğretici bölümde Takım İsmimizi Girmemizi ister. Burdan yapacağımız değişiklik bir defaya mahsustur ve ücretsizdir. Eee ben bu öğretici bölümü geçtim Ne Olacak ?Bişey olacağı yok Aceleci davranan arkadaşlara önerim şimdilik takım ismini değiştirmemeniz, En azından 22.000 Euro kasanızda kalır. Bu parayı tesis yatırımları veya transferde harcarsınız. Bir üst lige çıktığınızda isminizi değiştirmeniz daha isabet olacaktır. | |
| | | | MANAGERZONE Online Takımımın İsmini Nasıl Değiştiririm ? | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|