Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Omerta dunyasinda Gangster ol.

YazarMesaj
koxpcu

koxpcu

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 6576
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 19086
Rep Gücü : 42
Nerden Nerden : ist şişli

Omerta dunyasinda Gangster ol. Empty
MesajKonu: Omerta dunyasinda Gangster ol.   Omerta dunyasinda Gangster ol. Icon_minitimePtsi Ara. 06, 2010 11:45 pm

Bir oyuncu oldugunuzu mu dusunuyorsunuz? Oyunda hayatta kalabilecek kapasiteye sahip oldugunuzu dusunuyorsunuz? Mafia yeni uyeler almaktadir, ve de bos oldugunuz surece onlara katilmaniz Mafia�yi mutlu edecek. Gangsterler ve Mafya aileleri cetin cevizdir ve de sizin oyunu oynamaniz icin stratejiye ve de akila ihtiyaciniz olacaktir. Bir Mafya uyesi olmak o kadar kolay bir is degil� en buyuk olmak istiyorsan, capo di tutti capi olmak istiyorsan- babalarin babasi, Italyan Mafyanin basi, o zaman celik sinirler ve de bir devlet adamin diplomatic becerelerine sahip olmalisin. Omerta online Mafya Oyunudur, baska oyunlara benzemez. Bir bos oda gibi basliyorsun(empty-suit) ve de en basa timranana kadar devam ediyorsun(bu diger mafya uyeleri seni tahtali koye gonderene kadar devam edecek). Simdi Baslayalim Kendine cillop gibi bir Cadyllac cal, bazi kacak ickileri bi yerden bir yere gondermeye basla(gemi ile-Laz Ziya gibi) ve de birkac dost edin sehir bankasini soymak icin� Bir Organize Suc hayati size iyi bir odullu kariyer olarak donebilir! Kucuk mafya hareketlerden tatmin olmadiniz mi? O zaman olu listesine bi bakalim ve de kimin kalemi kirlmis/ kim baliklara uyumaya gonderilecek.Eger oldurmek sizi tatmin etmiyorsa, o zaman suclar isleyerek, uyusturucu satip/almak belki sizi tatmin eder. Cok calisirsaniz o zaman belki bir gun Boss olursunuz. Bu MMORPG- yani cokca multiplayer online oyunu mevcut en iyi oyundur internette, strateji, mafya uyeleri ve aileleri, ceteler, kukuletalar, ceteciler picciotodan Godfather�a kadar uzanir. Bedavaya oynayabilirsin, sizin hosnutlugunuz icin 1930 un zorlu hayatinda alkool yasagi, bugunun mafyasinin cok uzaginda, Uzi�lerin ve Ak�lardan(kalashnikoflarin) uzaginda bir hayatta. Bugunun mafyasinin yerine, bu hayatta beyefendi katiller ve kara sovalyelilik, sayginin ve serefin sidettin ve piclerin dolaplari kadar onemli oldugu bir hayattir. Arkadaslarini cezaevinden cikartabilirsin beraber bir route 66 yani heist yapmak icin. Sansliysan bu Heist lerin birisinde, kazinonun kamyonunu durdurabilir ve de zengin olabilirsin.... ama sanssizsan cok kotu seyler olabilir... orda cehenem melekleri ya da sert ve kaba yasli bir bayan bir kulustur arabayla gezerken olabilir. Gel ve Omerta online Mafya oyununda nasil mayfa uyesi olunur kendin kesfet uye olarak oyuna. Oynamak bedava unutmayin!
https://koxpcu.yetkinforum.com

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Omerta Online Gangster Ol
» Omerta - Büyük multiplayer online yazı-tabanlı RPG gangster ve mafya oyunu -
» Omerta Oyunla yardım et
» Omerta Online Hazirlayanlar
» Omerta online hakkında