Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Omerta Oyunla yardım et

YazarMesaj
koxpcu

koxpcu

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 6576
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 19086
Rep Gücü : 42
Nerden Nerden : ist şişli

Omerta Oyunla yardım et Empty
MesajKonu: Omerta Oyunla yardım et   Omerta Oyunla yardım et Icon_minitimePtsi Ara. 06, 2010 11:52 pm

Oyunla yardım et

Omerta, bir Gangster rolünü oynadığınız bir tür mafya oyunudur. Daha fazla büyümek ve güçlenmek için suç işleyebilir, ve en sonunda küçük elemanlara pis işlerinizi yaptıracak seviyeye gelebilirsiniz. Oyun asla bitmez, çok eğlencelidir; en önemlisi ise beleştir. Eğer bir probleminiz varsa bir bilet alarak Moderatörlere sorabilirsiniz. Soru sorduğunuzda birileri muhakkak yardımcı olacaktır (örn. yardım masası, moderatör, vs.). Özel mesaj atarak yardım masaı üyesine soru da sorabilirsin. Eğer online iseler, Tüm oyuncular penceresinde görüntüleneceklerdir.

Bu sayfa kuralları içermez, sadece yeni oyuncular için bir kılavuz niteliğindedir. Herşeyi okuduğunuzdan ve Omerta'nın fırsatlarını kavradığınızdan emin olun
https://koxpcu.yetkinforum.com

Omerta Oyunla yardım et
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Omerta online hakkında
» Omerta Hakkinda
» Omerta Online Hazirlayanlar
» Omerta dunyasinda Gangster ol.
» Omerta Online Gangster Ol