Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Taxi Rehberi ( Detaylı Anlatım - Herşey Dahil ) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Taxi Rehberi ( Detaylı Anlatım - Herşey Dahil ) C.tesi Mayıs 08, 2010 4:55 pm | |
| Taxi Nedir?
Adından da anlaşılan üzere yüksek seviyeli birinin para karşılığı sizi istediğiniz seviyeye hızlı bir şekilde bırakmasıdır.(Hayatta da öyledir.Taksiye binersiniz.Gideceğiniz yere hızlı bir şekilde bırakır.Karşılığında Para Alır. ) Taxi Yapan İçin Rehber
Arkadaşlar kendi char güvenliğiniz için taxi yapma alt sınırı 50 Lw olarak gayet uygundur.Ayrıca çevrede çok fazla yüksek lw insan olduğundan kendinizden 15-20 lw altı mobları kesmeniz sizin için daha kazançlı olacaktır.
Asıl önemli olan şehirlere olabilecek en yakın yerlerde taxi yapmaktır.Ne kadar uzak olursa taxinize giren insanlar o kadar üşenir ve taxinizden çıkarlar.
50 - 60 Lw
Bu Lw Aralığında Çıkabilecek GP leri Rahat Kesebilmeniz Açısından Ong Taxi Sizin İçin Gayet Uygundur.
TAVSİYELERArkadaşlar her zaman botlu taxilere girin.Sonra kafanız ağrımasın.Bir Taxiye giren ilk kişi siz olmayın ( Güvendiğiniz biri değilse ).Eğer girdiğiniz taxi kendi guildini doldurmuşsa çıkın. Forumları sık sık gezin ve birilerini dolandıran taxicileri kafanızda tutun.Onların taxisine girmeyin. Taxisine Gireceğiniz adamın guildine bakın.Sağlam guildse güvenebilirsiniz.( Bunu herzaman yapmak zorunda değilsiniz.) [/size] | |
| | | | Taxi Rehberi ( Detaylı Anlatım - Herşey Dahil ) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|