Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| KOHD BOT Detaylı Anlatım | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: KOHD BOT Detaylı Anlatım Paz Nis. 08, 2012 5:34 pm | |
| Elimden Geldigince Anlatmaya Calıstım Resimlerde Anlatmadıgım Bazı seyleri Konu altında anlatacagım. ilk olarak multi ile basliyalım devamını getirelim | Resmi orjinal boyutlariyla görmek için tiklayiniz. Orjinal resim : 964x717 dir. | | Resmi orjinal boyutlariyla görmek için tiklayiniz. Orjinal resim : 958x712 dir. | | Resmi orjinal boyutlariyla görmek için tiklayiniz. Orjinal resim : 749x343 dir. | | Resmi orjinal boyutlariyla görmek için tiklayiniz. Orjinal resim : 795x757 dir. | | Resmi orjinal boyutlariyla görmek için tiklayiniz. Orjinal resim : 798x753 dir. | | Resmi orjinal boyutlariyla görmek için tiklayiniz. Orjinal resim : 798x753 dir. | | Resmi orjinal boyutlariyla görmek için tiklayiniz. Orjinal resim : 798x753 dir. | | Resmi orjinal boyutlariyla görmek için tiklayiniz. Orjinal resim : 798x753 dir. | | Resmi orjinal boyutlariyla görmek için tiklayiniz. Orjinal resim : 798x754 dir. | | Resmi orjinal boyutlariyla görmek için tiklayiniz. Orjinal resim : 798x753 dir. | Kazı Anlatım Yukarda dedigim gibi minning ozeligini seciyoruz. ilk olarak elimizle 1 tane tas cıkartalım sonra rota kayıt etmeye basliyalım. Simdi elimizde bir tane tas var.Kazı adında bi rota olusturduk. Kayıt baslattık. ilk olarak madenden kırdıran adamın yanına geldik kırdırmak icin tıkladık elimizle bi güzel kırdırdık.Daha sonra town attık sundres gittik satmak istedigimiz itemleri sattık.Sonra banka gittik bırakmak istedigimiz itemleri bıraktık sonra yeniden town attık slota yürüdük ve kazı yapmaya basladık.Burda kayıt durdurduk. Simdi botumuz ne yapacak event sekmesinden inv. full ozelliginden rotamızı sececez ne yapmıs olacaz üstü dolunca gelecek itemleri kırdıracak town atacak satcagını satcak alcagını alcak rpr sini yapacak slota gelecek yeniden devam edecek. Eger farklı 2 slot istiyorsak bu sefer aynı rotanın tek son kordinant degistirerek kazı 2 adında rota yaprız exchange vardı hani resimlerde anlatmıstım 10 dk aralıkla yer degistir vs. orayı ilk kazı 1 i seceriz sonra kazı 2 yi boylece once kazı 1 i yapar snra kazı 2 . Alıntı: karaakif Nickli Üyeden Alıntı sa tekrar bişey sorcam krdş ben şimdi hem intihar hemde rpr ayarlamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim şimdi intihar ayarlasam rpr ayarlıyamam gibi | Event sekmesinde hp yüzdesi bolumu var.orayı % kaca düsecekse işaretle mesela 30.Sonra Low Healt a gel ve town attıracagın rotanı sec.yani yeni 1 rota olustur sadece town atsın.Daha sonra low healttan o rotanı sec.Artık dedigin gibi olur ama eger intahardan sonra slota geri donsun istiyorsan hic 2 . rotaya gerek yok low healt a tıkla ve yine kendi rpr rotanı kayıt et tabi senin rpr rotan townla baslıyorsa. Ts Ayarları Secili Kodları Support Sekmesinde Wolf vs. sectigimiz alanın yanında kutucuk var istediginizi oraya ekliyorsunuz.Ve ordan basiyorsunuz Kod: Oto Ts Kodları (Zamanı Skillere Yazıyorsunuz 2 gem = 1 ts) 470020 - Kecoon 470040 - Bulcan 470050 - Zombie 470070 - Lycan 470080 - Scorpion 470090 - Goblin 470130 - Glyptodont 470132 - Black Widow 470150 - Death Knight 470160 - Sheriff 470200 - Haunga 470202 - Burning Skeleton 470250 - Harpy 470260 - Uruk Tron 470276 - Centaur 470280 - Stone Golem 470290 - Troll 470310 - Orc Bowman Başka sormak istediginiz birşey olursa cekinmeden Sonurunuz.Bu arada Kopyala Yapıstır yapana Hakkım Helal Degildir.O Kadar emek verdik. Teşekkür Ederim Yazmak Yerine Teşekkür Ederim Butonunu Kullanınız. Anlatan bi dahi olsa dinleyen bir sağırsa O dinleyen bu dahinin hic anlamaz sualini. Serkan Şimşek | |
| | | | KOHD BOT Detaylı Anlatım | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|