Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Richard Burns Rally - Full - Oyun indir | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Richard Burns Rally - Full - Oyun indir Ptsi Mart 07, 2011 10:37 pm | |
| | : + |
| : Mevcut |
| : Sanal Sürücü |
| : Max Payne |
| : 8 (200 MB) |
| : Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın. |
| This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | Uzunca bir süredir Colin McRae serisiyle yarışacak (hatta kazanacak!) bir ralli simülasyonuyla karşılaşmamıştık. Tam artık Colin McRae serisi kabak tadı vermeye başlamıştı ki, SCI imdadımıza yetişti ve her ne kadar adı Colin McRae’ye özenilerek yapılmış gibi görünse de, yarış simülasyonu sevenleri uzunca bir süre oyalayacak bir oyun üretmiş. Oyunda, öncelikle Richard Burns’ün hoca olduğu bir sürüş okulundan mezun olmak zorundasınız. Ancak, bu, her oyunda olduğu gibi “sağa dön, yavaş git” gibi kelimelerden ibaret değil. Richard Burns size gerçekten bir ralli arabasını nasıl kontrol etmeniz gerektiğiyle ilgili tüm taktikleri veriyor. El freni kullanarak dönme, el freni kullanmadan fren ve gaza aynı anda basarak kaydırarak dönme gibi otomobil tutkunlarını son derece mutlu edecek taktikler bunlar. Uzun bir uğraştan sonra okulumuzdan mezun olduktan sonra, artık rallilere katılabiliyoruz. Araba seçimi, ayarlar derken, kendimizi oyunun güzel grafikleriyle baş başa buluyoruz. Zaten güzelim Impreza’nın poligonlarına hayran olmuşken, başka türlü grafikler beklenemezdi. Oyunun sırrı, ayrıntıları. Diğer yarışlarda bıktığımız kartondan adamlara bu oyunda rastlamak mümkün değil. Etraftaki insanlar kartondan olmadıkları gibi, yarış sırasında yolun ortasında fotoğraf çekip kaçabiliyorlar. Ayrıca, yardım istediğinizde ise hemen etraftan insanlar yardımınıza koşuyor. Ağaçlar, kayalar, çukurlar, hayvanlar... hepsi özenilerek yapılmış ve gerçekliğe çok fazla katkısı var. Oyunda sekiz lisanslı araba (daha çok olabilirdi), gerçeğiyle aynı olarak tasarlanmış 36 pist, gerçekçi hasar motoru gibi bir sürü özelliğin yanında, en önemlisi, çok gerçekçi bir sürüş bizleri bekliyor. Öyle ki, gerçek bir rallide yapılan tüm hareketleri yapabileceğiniz bir sürüş konulmuş oyuna. Bu durum ralli oyunu sevmeyenlerin (zorluğundan dolayı) pek hoşuna gitmeyecek olsa da, benim gibi ralli çılgınlarının çok fazla hoşuna gidecektir. Gelelim oyunun teknik gereksinimlerine. 2 CD olarak gelen oyunumuz, minimum olarak 1.6 GHz işlemci, 256 MB RAM, 64 MB ekran kartı (pixel shading özellikli), 3.10 GB HDD istiyor. Önerilen özellikler ise, 2.6 GHz işlemci, 512 MB RAM, 128 MB ekran kartı. Oyun 2 GHz işlemci ve 9600 Pro seviyesinde bir kartla takılmadan oynanabiliyor. Tabii minimum 256 MB RAM eşliğinde. Ancak “pixel shading” özelliğinin GeForce 2 serisi ve GeForce 4 MX kartlarda ve Radeon 7000 serisi kartlarda olmadığını hatırlatalım.
İşlemci: 1.6 GHZ RAM: 256 MB Ekran Kartı: 64 MB HDD: 3.10 GB İsminizi MULLIGATAWNY olarak girdiğinizde tüm bonuslar açılacaktır. Richard Burns Rally - Oyunun Yüklenmesi - Kurulumu - Resimli Anlatım - Yardım Bağlantılardaki Seri 1-2-3 Nedir? Öğrenmek İçin Tıklayınız..! Link Kodu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Link Kodu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Link Kodu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İmza Bilgi : FullOyun.com ve Camiası indirdiğiniz oyunların hiçbirine çalışma garantisi vermez. İndirip açamadığınız oyunlardan FullOyun.com ve Camiası sorumlu tutulamaz. Bize göre resimli anlatımları yapılmış oyunlar sorunsuzdur. Çünkü çalıştığını resimli anlatım yapan ilgili arkadaşlar bizzat test edip resimlerini çekip siteye "resimli anlatım konusu" açmış ve oyunun sorunsuz olduğunu ıspatlamış sayılır. Bir oyun bir bilgisayarda açılıp diğerinde açılmayabilir. Öncelikle belirtelim, eğer oyun 1 pcde açılmışsa bu oyunun sorunsuzluğunu kanıtlar. Aksi durumlarda oyun açılmıyorsa bu indiren kişinin problemidir. Siteye maledilemez. İş bu bilgi notunda belirtilen hususları gözden geçirip oyun indirmeniz tavsiye edilir.. ©Copyright FullOyun & Since 2003 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ | |
| | | | Richard Burns Rally - Full - Oyun indir | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|