Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Rally Trophy - Full - Oyun indir | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Rally Trophy - Full - Oyun indir Ptsi Mart 07, 2011 7:49 pm | |
| | : + |
| : Mevcut |
| : Sanal Sürücü |
| : Max Payne |
| : 4 (200 MB) |
| : Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın. |
| This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x1024. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x1024. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x1024. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x1024. | "...İlkbaharın serin rüzgarı papatyaları titretirken arabasına doğru yaklaştı. Ayağını hafifçe yere vurarak nemli toprağı silkeledi. Metalin soğukluğunu hissediyordu. Burnuna boyanın iç gıcıklayıcı kokusu geldi. Hafifçe kafasını sallayarak kapıyı açtı. Deri koltuğuna yerleşti. Co-pilotuna baktı. Seyircilerin yaptıkları tezahüratlara kulak kesildi. Uğultudan kelimeleri ayırt edemiyordu. Emniyet kemerini taktı. Şimdi kulaklığından arkadaşının sesini duyabiliyordu. İletişim frekansını açmışlardı. Star ışıklarını oturduğu yerden görebiliyordu. Hazır olmasını bildiren talimattan sonra nefesini düzenledi. Burnundan çıkan soluğun kaskta yaptığı buhara, içinden, lanet okudu. Direksiyonu sıkıca kavradı. Vitesi geçirdi. Gaza iyice yüklendi. RS'in çok sevdiği Integra'yı andıran vahşi sesi ve egsozun susturucusundan gelen harıltılar start düzlüğünü büyük bir gürültüye boğdu. Üçüncü kırmızı ışık da yanmıştı. O anda en nefret ettiği renklerin kırmızı ve yeşil olduğunu bir kez daha hatırladı. El frenine uzandı. Yeşil ışıkların yanmasıyla el frenini indirmesi bir oldu. Arabanın arkasını yana doğru savurarak küçük bir toz bulutu çıkardı. Seyirciler kendilerini tekerleklerden gelen taş parçalarından kollarıyla korumaya çalıştılar. Ve araba ilk dönemeci kayarak döndü... Yarış başlamıştı!..." Bu camiada belki de hiç sıkılmadan binlerce kez oynayabileceğimiz türlerdir yarış oyunları. İlk sistemlerden beri de oyun üreticileri tarafından bu tez öngörülmektedir. Çünkü hala yarış oyunlarını yapmaya geliştirmeye yönelik çalışmalar yapmaktadırlar. Yarış oyunlarında da en çok kullanılan malzemedir 'Rally (Ralli)' terimi. Çünkü bu kelime onlarca tanımı içinde barındırmaktadır: Heyecan, endişe, hız, dayanıklılık, hakimiyet, denge, özgürlük, doğa... Hal böyle olunca da biz oyun severleri girdap gibi içine çekmektedir. Oyun firmaları da bu dalda çok orijinal eserler vermeye çalışmışlardır: Colin McRae Rally, V-Rally, Rally Masters... Bunlar Ralli dalında en başarılı sayılabilecek örneklerden birkaçı! Fakat geçtiğimiz günlerde piyasaya öyle bir oyun düştü ki başarılı sayılabilecek türlerden birisi sayılmaya aday bile gösterilebilir. Hatta konuyu ele alışı bile çok değişik bir fikir! Oyunu basitçe tanımlamak gerekirse; nostaljik arabalarla ralli yapmak diyebiliriz. Evet! Oyunda bildiğiniz, yeni nesil, güçlü, kuvvetli ralli arabaları mevcut değil. Onların yerine Alfa Romeo GTA 1966, Ford Lotus Cortina 1963, Volva Amazon 1962... gibi külüstürlerle toz yutturuyoruz. 'Külüstür' deyince hemen 'Ohoo! Geç o zaman sen o oyunu' demeyin. Çünkü bu oyunu oynarken her ne kadar 1960'lı yılların arabalarını kullansanız da gerçek heyecanı gerçekten hissedeceksiniz. Öyle ki NFS`yi oynarken nasıl zevk alıyorsanız, bu oyundan da o kadar zevk alacaksınız! Yani o kadar olmasa da ona yakın bir zevk mutlaka duyacaksınız ) Oyunda 1960-1972 tarihleri arasında çıkmış popüler 12 araba mevcut. Arabaların modellenmesi oldukça güzel. Dinamik efektleri için çok iyi çalışmışlar. Her arabanın kullanımını parmaklarınızın ucunda hissediyorsunuz. Tabi ki yarıştığınız parkur da bunu çok etkiliyor. Yarışa Novice seçeneğiyle başlarsanız 1300cc`nin altındaki, Intermediate seçeneğiyle başlarsanız hem 1300cc`nin altındaki hem de 1800cc`deki, Expert seçeneğiyle başlarsanız bütün kategorilerdeki arabaları kullanabiliyorsunuz. Ayrıca şampiyonayı kazandıktan sonra ya da zorlu parkurlardan birisini bitirince bonus arabalar kazanabileceksiniz. Her hafta internetteki resmi sitesinden yeni bir araba yayınlanacağı söyleniyor. Siteyi takip etmede de yarar var. Hani size araba seçeneği az gelirse ) Yarışabileceğiniz 5 ülkede toplam 42 parkur bulunuyor. Bütün parkurlar gayet gerçekçi dizayn edilmiş. Çevre düzenlemeleri gözü yormayacak şekilde yapılmış. Oyun içi realistik kurallara da uyuyor. Her parkura göre de farklı iklim koşulları düzenlenmiş. Oyunu oynarken bu iklim koşullarının getirdiği yararları ve zararları hissedebiliyorsunuz. Her parkur ortalama 5-6 km uzunlukta ve tekrarlama (Sanki dünya çevresinde dönüyormuş gibi) bir olay yok! Hepsi başlayış ve bitiş yerleri farklı. Ayrıca parkurlara göre vahşi yaşamdan kesitlere de rastlayabiliyorsunuz. Parkurdaki yolların genişliği de gayet cömert yapılmış. Yol kenarındaki tarlalar, aralarda üzerinden geçeceğiniz su birikintileri, çitler... oyun içi atmosferi tamamlamaya oldukça yardımcı olmuş. Böylece çok geniş bir haritada oynuyormuş gibi hissedebiliyorsunuz. Yarışlar her ne kadar nostaljik arabalarla yapılsa da bir rallide bulabileceğiniz bütün kurallar Rally Trophy`de mevcut. Hatta oyuna fazladan birkaç mod daha eklemişler ki bizler eğlenebilelim. Oyun modları Single Rally, Time Trial ve Arcade Mode olmak üzere üç başlık altında toplanıyor. Bütün bu modlarda sizi oyuna çekecek bir şeyler bulabilirsiniz. Single Rally`de istediğiniz bir parkuru seçtiğiniz bir arabayla test etme şansınız var. Ayrıca bu modda pek fazla bir heyecan bulamayacağınız açık. Çünkü bu mod sanki bir sinir atma eğlenme bölümü gibi... Fakat Time Trial`da ve Arcade`de heyecan bol. Time Trial`la ghost özelliğini kullanarak kendinizi geliştirebilir ve üst üste rekor denemeleri yapabilirsiniz. Arcade`da ise yukarıda söylediğimiz 42 parkurun dışında 10 tane geri dönümlü parkurlar yapılmış. Yani tur üzerinden oynuyorsunuz. Her ülke için 2 parkur hazırlanmış. Sizden başka 4 araba daha bulunuyor. Eğer bunlar da kesmediyse çok güzel bir Multiplayer desteği koymuşlar. Aynı Arcade modundaki gibi 5 kullanıcı ile yapılan bu yarışları isterseniz İnternet isterseniz LAN üzerinden yapabilirsiniz. Multiplayer modu rakiplerine göre fena değil gerçi benim kullandığım 56K`lık bir modemle onların oyunu tasarladığı kablolu modem arasında dağlar kadar fark var! Oyun grafikleri açısından bir çığır açabilecek görünüyor. Arabaların modellenmesinden tutun da parkurların modellenmesine kadar her şey bir harika gözüküyor. Hele arabaların hasar almadaki gerçekliği şimdiye kadar gördüklerimin içinde en iyisi. Hasar alma sadece görüntüde de olmuyor. Realistik olarak arabanın kullanımına da etki ediyor. Bu da gerçekçilik olarak oyunun popülaritesini artırıyor. Ayrıca modeller üzerine kaplamalar yapılırken hiçbir masraftan kaçınmamışlar. Hangi detayı görmek istiyorsanız onu bulabiliyorsunuz. Benim oyunlar içindeki grafik açısından ilk dikkat ettiğim nokta monitörde görebildiğim yerlerin ne kadar birbiriyle uyumlu olduğudur. Rally Trophy`de şimdiye kadar böyle bir sorunla karşılaşmadım. Hatta İsviçre`deki karlı yollarla ufuktaki dağların birbiriyle oluşturduğu görsellik benim çok hoşuma gitti. Yalnız oyundaki Lens Flare`i biraz abartmışlar gibi geldi! Kapalı havalarda bile güneş acayip parlıyor. Tamam güneşli havalarda ve tan yeri ağardığında monitör adeta bir yağlı boya tabloya dönüşüyor fakat ne bileyim; sanki yağmurlu havadaki kasveti o bulanık ortamı yıkmış atmış gibi geliyor. Ama o kadar kusur kadı kızında da olur değil mi?.. Yağmurlu havada giderken etrafa sıçrayan çamurlar ve arabanın kaportasının kirlenmesi yapımcıların ne kadar çok detayı önemsediklerini gösteriyor. Fakat el atacağımız diğer bir nokta da rakipleri gibi bu oyunda da hala seyirciler sadece 2 boyutlu bir resimden ibaret. Bunu hiçbir oyunda düzeltmeyi düşünmüyorlar mı acaba? Hani düz resimlerden tezahürat seslerinin gelmesi çok gülünç kaçıyor. Ralli oyunlarındaki o büyülü havayı bozuyor. Bilmiyorum siz ne düşünürsünüz? Seslendirmelere çok uğraşıldığı oyunun her halinden belli. Firmanın ilk oyunu olması nedeniyle araba şirketleri, büyük firmalara yaptıkları gibi, birer örnek göndermemişler. Dolayısıyla adamlar tek tek bütün arabaları arayıp bulmuşlar ve seslerini elde etmişler. Helal olsun! Hoparlörünüzden her arabanın sesinin farklı olduğunu çok açık bir şekilde görebiliyorsunuz. Hasarlardaki sesler bile baya gerçekçi. İnşallah adamlar güzelim nostaljik arabalara 'Orijinal sesleri elde edicez..' diye takla attırmamışlardır. Yalnız oyun içindeki bazı müzikler çok iyi değil! Sanki tetristen alınmış gibi... Gerçi müzikler için Finlandiya'lı bir müzisyenin 20 eserini kullanmışlar ama; biraz daha üzerinde durulabilirmiş. Herhalde adam ücretini biraz az buldu(!) Menüdeki müzik fena değil ama! Yarıştakini kapatabilirsiniz? Gerçi zevkler ve renkler tartışılmazmış, belki beğenen olabilir! Ayrıca güzel bir ayrıntı da benim çok hoşuma gitti. Bu oyundaki Co-pilotunuz size sadece 'Sola hafif', 'Sağa dört buçuk', 'Tepe var'... gibi talimatların yanında 'Dikkat dikkat dikkat!.. Yoldan çıkıyon.', 'Kendine gel!', 'Bi daha böle yapma!' gibi eğlenceli uyarılarda da bulunuyor. Bilin bakalım bu özellik kimlerde yok! Oyun kontrolleri gayet anlaşılabilir hazırlanmış. Herkes nasıl oynanacağını kolayca kapar. Yalnız küçük bir not; geri vites yerine 'Ctrl' tuşuna basılı tutarak gaza basmanız gerekecek. Ben çok aradım da!.. Oyunun menüleri de gayet sade. Menüler arasında kaybolmadan dolaşabiliyorsunuz. Unutmadan Credits`deki filmi oyuncak arabalarla çekmişler. Yazık! Yani bu firmaya acıdım ya (!) Oyunun ralli yarışlarını kapsaması sadece oyunu aldırmaya yetecek bir kuvvet değil! Ama nostaljik takılmamız ve bunun ilk defa deneniyor olması gayet iyi bir bahane... Sizi bilmem ama ben bu oyunu aldım ve arşivime koydum. Ne olur olmaz ilerde Bugbear daha iyi işlere imza atarsa (ki öyle gözüküyor) adamların ilk oyunları elimizde bulunsun di mi! "...Son virajı alırken arabanın savrulmasını engelleyememişti. Direksiyona yapışıp hakimiyeti sağlamaya çalıştı fakat kaskının kenarlarının sınırladığı alandan soldaki tümseği göremedi, 'FINISH' yazısı gördü fakat tümseği göremedi, arkadaşının 'Başaracağız!' dediğini duydu fakat tümseğin lastiğe çarptığını duyamadı!.. Artık arabanın arkası tümseğin eğimine paralel olarak uçuyordu. Dikey doğrultuya gelene kadar ani bir şok geçirdi. Kendini toparladığında kaskının içindeki başı sırılsıklam olmuştu. Babası küçükken 'İnsanlar, uçaklar olmasaydı uçamazlardı.' demişti ama şu an uçuyorlardı ve bir uçakta da değillerdi. Arabanın üst kısmı 'FINISH' bayrağını yırtarak geçti. Hafifçe sarsıldılar ve burunlarının üstüne yere çakıldılar. İki takla sonra durabilmişlerdi. Ters dönmüş arabanın içinden çıktı. Seyirciler ve sağlık görevlileri yanlarına koştu. Sedye isteyip istemediğini sordular. Onlara 'Hayır!' cevabını verdikten sonra direksiyona çarpan dirseğini ovuşturarak pist alanına yöneldi. Bir şeyin farkına varmıştı: 'Ralli' onun içindi ve 'Ralli'siz yapamazdı. Çünkü hayat onun için 'Ralli' idi!.." İşlemci: Pentium 300 MHz RAM: 64 MB Ekran Kartı: 8 MB / 3D Oyuna girerken isminizi "KALJAKOPPA" olarak yazın. Böylece parkurları, arabaları ve Expert modunu açabilirsiniz. Rally Trophy - Oyunun Yüklenmesi - Kurulumu - Resimli Anlatım - Yardım Bağlantılardaki Seri 1-2-3 Nedir? Öğrenmek İçin Tıklayınız..! Link Kodu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Link Kodu: 1. part blacklist [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]3. part blacklist [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Link Kodu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İmza Bilgi : FullOyun.com ve Camiası indirdiğiniz oyunların hiçbirine çalışma garantisi vermez. İndirip açamadığınız oyunlardan FullOyun.com ve Camiası sorumlu tutulamaz. Bize göre resimli anlatımları yapılmış oyunlar sorunsuzdur. Çünkü çalıştığını resimli anlatım yapan ilgili arkadaşlar bizzat test edip resimlerini çekip siteye "resimli anlatım konusu" açmış ve oyunun sorunsuz olduğunu ıspatlamış sayılır. Bir oyun bir bilgisayarda açılıp diğerinde açılmayabilir. Öncelikle belirtelim, eğer oyun 1 pcde açılmışsa bu oyunun sorunsuzluğunu kanıtlar. Aksi durumlarda oyun açılmıyorsa bu indiren kişinin problemidir. Siteye maledilemez. İş bu bilgi notunda belirtilen hususları gözden geçirip oyun indirmeniz tavsiye edilir.. ©Copyright FullOyun & Since 2003 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ | |
| | | | Rally Trophy - Full - Oyun indir | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|