Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Mat Hoffman's Pro BMX - Full - Oyun indir | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Mat Hoffman's Pro BMX - Full - Oyun indir Ptsi Mart 07, 2011 9:39 pm | |
| | : + |
| : Mevcut |
| : Sanal Sürücü |
| : Max Payne |
| : 3 (200 MB) |
| : Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın. |
| This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | Using the same engine as Road Champs BXS Stunt Biking, Mat Hoffman's Pro BMX uses everything that was good about its predecessor and takes it to another level. Like Road Champs, this game is very easy to play; gamers of any skill level should be able to master the basic gameplay. The developers at HotGen Studios have incorporated eight professional BMX riders into the game, and each pro possesses a set of signature tricks. Tricks are performed in one- or two-button combinations that often mix simultaneous button and directional pad commands. The instruction manual lists the combos for all the basic and signature tricks. Gamers can tear it up on dirt, street, or vert tracks in a plethora of modes spanning eight locations, 16 courses, and 40 events. As you advance, you'll be rewarded with medals and magazine covers. Earn enough and you'll unlock additional levels and bikes. You'll need to keep a pen handy, as the game doesn't allow you to save your progress--it eschews in-game saves for a password system. Mat Hoffman's Pro BMX captures the perfect blend of gameplay in handheld games--it's easy to learn, yet has enough variety to keep things compelling for a long time.
İşletim sistemi: Windows 95/98/2000/Me İşlemci: PII 266 RAM: 64 MB Ekran Kartı: 8 MB HDD: 550 MB Oyunu pause'layın ve Shift tuşuna basarken aşağıdaki hile kodlarını girin (Kodlardaki rakamları klavyede harflerin üstünde buluna Keypad'den girin): 4AWD - Kusursuz denge sağlar 4W62 - Süreye 8 dakika daha ekler S66S - Lastikleri büyütür 648W - Burnside level'ını açar 648A - School level'ını açar Warehouse level: 648D - Warehouse level'ını açar 648S - Karakteri yaşlı teyzeye dönüştürür 6488 - Karakteri Tony Hawk'a dönüştürür 4AW8 - Ekran üzeri görüntüyü kaldırır AS86WA84 - Special'ı her zaman dolu tutar 466WSS - Skorunuzu 10 ile çarpar SSW664 - Skorunuzu 10'a böler Mat Hoffman's Pro BMX - Oyunun Yüklenmesi - Kurulumu - Resimli Anlatım - Yardım Bağlantılardaki Seri 1-2-3 Nedir? Öğrenmek İçin Tıklayınız..! Link Kodu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Link Kodu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]2. part blacklist [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Link Kodu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İmza Bilgi : FullOyun.com ve Camiası indirdiğiniz oyunların hiçbirine çalışma garantisi vermez. İndirip açamadığınız oyunlardan FullOyun.com ve Camiası sorumlu tutulamaz. Bize göre resimli anlatımları yapılmış oyunlar sorunsuzdur. Çünkü çalıştığını resimli anlatım yapan ilgili arkadaşlar bizzat test edip resimlerini çekip siteye "resimli anlatım konusu" açmış ve oyunun sorunsuz olduğunu ıspatlamış sayılır. Bir oyun bir bilgisayarda açılıp diğerinde açılmayabilir. Öncelikle belirtelim, eğer oyun 1 pcde açılmışsa bu oyunun sorunsuzluğunu kanıtlar. Aksi durumlarda oyun açılmıyorsa bu indiren kişinin problemidir. Siteye maledilemez. İş bu bilgi notunda belirtilen hususları gözden geçirip oyun indirmeniz tavsiye edilir.. ©Copyright FullOyun & Since 2003 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ | |
| | | | Mat Hoffman's Pro BMX - Full - Oyun indir | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|