This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
Brandenburg kapısından 160 km hızla geçin!Viyana'da Stephansdom'da gezintiye çıkın!Yarışlara kazanmak için profesyonel olmanıza gerek yok, yarıştığınız kişiler de sizin kadar tecrübeli olacak.
Bedava 3d multiplayer online yetenek oyunu Farklı araçlar seçebilirsin Viyana ve Berlin'de gerçek şehir yarışları Birbirinden farklı yollar 7'ye kadar rakiple yarışma imkanı
Farklı hava koşulları Gece/Gündüz modu Gerçek zamanlı ve 3D Oyun parası modu (sahte para) Gerçek para modu(+16)
İşletim Sistemi: Microsoft® Windows® XP VISTA İşlemci: 1,8 Ghz RAM: 768 Mb Ekran Kartı: GeForce 6600, ATI X1300 DirectX 9.0c HDD: 1 Gb
YOK
BET and RACE - Oyunun Yüklenmesi - Kurulumu - Resimli Anlatım - Yardım
Bağlantılardaki Seri 1-2-3 Nedir? Öğrenmek İçin Tıklayınız..!
İmzaBilgi : FullOyun.com ve Camiası indirdiğiniz oyunların hiçbirine çalışma garantisi vermez. İndirip açamadığınız oyunlardan FullOyun.com ve Camiası sorumlu tutulamaz.
Bize göre resimli anlatımları yapılmış oyunlar sorunsuzdur. Çünkü çalıştığını resimli anlatım yapan ilgili arkadaşlar bizzat test edip resimlerini çekip siteye "resimli anlatım konusu" açmış ve oyunun sorunsuz olduğunu ıspatlamış sayılır.
Bir oyun bir bilgisayarda açılıp diğerinde açılmayabilir. Öncelikle belirtelim, eğer oyun 1 pcde açılmışsa bu oyunun sorunsuzluğunu kanıtlar. Aksi durumlarda oyun açılmıyorsa bu indiren kişinin problemidir. Siteye maledilemez.
İş bu bilgi notunda belirtilen hususları gözden geçirip oyun indirmeniz tavsiye edilir..