SuperNetwork Sonunda HomeKo DbSiyLe Karsinizda LisanLi GameGuard Aktif
Yazar
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
Konu: SuperNetwork Sonunda HomeKo DbSiyLe Karsinizda LisanLi GameGuard Aktif Paz Şub. 20, 2011 11:27 am
720 Hp / 1920 Mp Sınırsızdır --- > Sc Ler Sınırsızdır --- > Bütün Dropler Elimle Kendim Editledim Resimler de göreceksiniz. --- > Ayrıca Party ile Exp Artmaktadır.
### FixLenen BugLar ###
--- > Trade Bug Fix 1 Kere Atılır Sonra Reloq iser --- > Kitap TBL Fix --- > Manner Bug Fix --- > Seri R Fix --- > Madalyon Bug Fix --- > +10 Krovaz İtem Bug Fix --- > 82 Chitin Gorevi Fix --- > Dupe Fix --- > Drop bug Fix --- > Seri Sc Basma Fix --- > Np Alımı 1 Np verir.Npt Fix (klasörün içindeki Evt leri atmassanız çalışmaz.) --- > Karakter seçimi Fix Aklınıza gelebilecek bütün BugLarı Fixledim.
İlk oLarak Şunu söLemek istiyorum Db miz Cz üzerine KuruLudur.Diğer Homeko Databaselerden farkı 0 Bug ve Exp Zor oluşu normalde 5 saate 83 olunuyorsa burda 8 saat.Neden böle diceksiniz hemen söliyim db açılır açılmaz +200 useriniz oluyo ama her gün düşüşe geçio bakıyor herkez 83 item yapmış kimse gelmiyor ama bu database sayesinde her an istediğiniz gibi reklap yapıp user toplayabilirsiniz adam bakıcak daha 3 5 kişi 83 item fazla yok gelicek hemen. " Exp / SheLL / Uniq Takı / Krovaz " resimLer e geçelim ne demek istediğimi anLıcaksınız
Video Linkleri Buyrun :
Seri Sc Np 1 Kral fix
Toexist homeko database v2 tanıtım | İzlesene.com Video
Sorunsuz savaş
Toexist homeko database v2 tanıtım1 | İzlesene.com Video
Cz
Toexist homeko database v2 tanıtım2 | İzlesene.com Video
Eslant
Toexist homeko database tanıtım4 | İzlesene.com Video
Emc / Lufer
Toexist homeko database v2 tanıtım3 | İzlesene.com Video
## Başlangıc İtemLeri ##
Resim küçültülmüştür, orjinal boyutunda görmek için buraya tıklayınız. Orjinal boyutu 759x4.
Rogue Başlangıç İtemi :
-> +10 Dex Takı set
-> +9 Dual Stiletto
-> Goblin Set
-> 10m Para
Warrior Başlangıç İtemi :
-> +10 Str Takı set
-> +3 Destroyer
-> Goblin Set
-> 10m Para
Mage Başlangıç İtemi :
-> +10 Hp/Mp Takı Set