[Burhan17 Homeko DB][64 Bit girer][ŞİMDİ ACILDI][GameGuard Koruma
Yazar
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
Konu: [Burhan17 Homeko DB][64 Bit girer][ŞİMDİ ACILDI][GameGuard Koruma Cuma Şub. 18, 2011 2:10 pm
ip:46.45.168.4
ko panel:ServerTR | Resmi Web Sitesi ÖnceLikLe ßeLirtMeK İsterimki Bu Db En ince Ayrıntısına Kadar Editlenmiştir. Krowaz + BF KAPALIDIR OHHOO ONLAR KAPALIYSA BEN OYNAMAM CÜMLESİNİ KURDUNUZ HEMEN BİLİYORUM FAKAT ONLARI KALDIRDIM DUPE+NPT ENGEL İÇİN 2 IRK'INDA TOWN ARKASINA BF CANAVARLARI EKLEDIM SLOT BASMA ZEVKİ EXP'İNİZİ RAHAT RAHT KASICANIZ SLOTLAR ZTN HOMEKO TARZIDIR. CZ ÜZERİNE KURULAN ZOR SERVER !..
İtem Alamayarak Başka Server'larda Yem Olacağınıza Buyurun Burada Player'lığınızı Görelim Eslant ve CZ Görev NPC'leri Kaldırılmıştır.. 70 Quest İtemini CZ'deki Canavardan Yapabileceksiniz.. Krowaz ve Bi-Frost Kaldırılmıştır.. Sadece BF Yaratıkları Cz'ye Eklenmiştir.. Emek verip emeklerinin karsılıgını almak ısteyen herkes indirebilir
Resim küçültülmüştür, orjinal boyutunda görmek için buraya tıklayınız. Orjinal boyutu 1024x768.
Resim küçültülmüştür, orjinal boyutunda görmek için buraya tıklayınız. Orjinal boyutu 1024x768.
[Burhan17 Homeko DB][64 Bit girer][ŞİMDİ ACILDI][GameGuard Koruma