Metin2 Yeni Alman Client-Modifizierter 2010-Client-(Paylasilmadi)
Yazar
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
Konu: Metin2 Yeni Alman Client-Modifizierter 2010-Client-(Paylasilmadi) Çarş. Ocak 12, 2011 10:03 am
Merhaba Arkadaşlar Sizlere Almanların yaptığı yeni kusursuz clienti sunacağım üretim&almanca sunum e*pvp xIvan4ikx'e,Türkçeye tercüme turkmmoya sunum bana aittir,xIvan4ikx bazı kişilere özel olarak dağıtıyor ben o özel kişilerdenim ve turkmmodan dağıtmayı uygun gördüm.Bu Client metin2.org clientinden yapılmış server clientine kıyasla 10 kat daha iyidir yepyeni tasarımlar item görünüşleri oyundan zevk alabileceğiniz bir client sunulmuştur.
0 Hata Yepyeni Zırhlar Yepyeni Silahlar Yepyeni Işıklar Aydınlatmalar TRdeki gibi level gösteriyor Yepyeni Oyun İçi Tasarım Yepyeni Giriş Resmi Yepyeni Binekler & Üzerinden vuruluyor Yepyeni Kamera Fonksiyonları Yepyeni Chat Fonksiyonları Yepyeni GM Logosu Yepyeni Canavarlar ALT TUŞUNA BASILI TUTUP İTEME TIKLADIĞINIZDA CHAT BÖLÜMÜNDE İSMİ YAZAR VE ÜSTÜNE GELDİĞİNİZ BİLGİLENDİRİR RESIMLERE BAKINIZ
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1277x718.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 730x473.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 689x270.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 785x589.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x599.
Not:Tanıtımı Türkçeye Tercüme etme ve Silah-Zırh Bana Aittir Alıntı Yapacak Olan turkmmo Gilardinho'dan alıntıdır yazmıyor böle yapanlara yazık demekten başka birşey diyemiyorum.
Metin2 Yeni Alman Client-Modifizierter 2010-Client-(Paylasilmadi)