Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Metin2 Pvp Yeni Alman Client-Modifizierter 2010-Client | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Metin2 Pvp Yeni Alman Client-Modifizierter 2010-Client Ptsi Ara. 27, 2010 7:30 pm | |
| Öncelikle client alıntımıdır epvp'de paylaşıldı adam bana link verdi özel olarak bende sizinle paylaşacağım tüm almanlar bunu kullanıyor çünkü 0 hata var konunun orjinalini paylaşmak vardıda ben almancaya tercüme edeceğim gerçekten çok etkili bir client Pvp ye yeni başlayacaklar indirmeli metin2org clientinde bazı hatalar var ve uzun zamandır metin2 oynayanlarda bu clienti denemeli 0 BUG YENI ZIRHLAR YENI SILAHLAR YENI IŞIKLAR LEVEL GÖSTERİYOR(ama pmde) YENI TASARIM SKIN YENI GIRIS RESIMLERI YENI BINEKLER BINEK UZERINDE VURMA YENI KAMERA SEÇENEKLERİ YENI CHAT FONKSIYONLARI YENI GM LOGOSU YEPYENI CANAVARLAR ALT TUŞUNA BASILI TUTUP İTEME TIKLADIĞINIZDA CHAT BÖLÜMÜNDE YAZAR VE ÜSTÜNE GELDİĞİNİZDE GÖZÜKÜR RESIMLERE BAKINIZ Alıntidr Bysefadan Lınk : Yeni Alman Client-Modifizierter 2010-Client- Gule gULE KULANINIZ | |
| | | | Metin2 Pvp Yeni Alman Client-Modifizierter 2010-Client | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|