Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
Konu: Knight Online Düşük Pcler İçin 8 Char Açma Ptsi Ocak 03, 2011 12:23 pm
Bu Anlatım Düşük Güçlü PC'lerin Kasmadan Kolayca 8 Char Sokma İçin Bir Yöntemdir...Tüm PC'ler İçinde Geçerlidir...
1)Tray Mode kullanmanız tavsiye edilir.Tray mode ile kasma çok çok daha azalıyor.Tray Mode Kendiniz İndiriniz Pcdekini Upload Yapacaktım Ama İftira Atmasınlar Diye Eklemiyorum İnternetten Aratırsanız Bulursunuz.
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1024x768 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın
Şimdi Adım 1 : Charları moradonda Yada Eslanta kasıcaksanız 8 ayrı client lazım. Anlatım ;
A. 2 ayrı Client Yapılır (1. client orjinal Fakat özelliklerden Weapon effect falan kapalı min özellikte) Örneğin : Orjinal Client'iniz FX-ITEM klasörü sağlam olan C sürücüsünde bulunsun.FX-ITEM olmayan D sürücüsünde. B. 2 ci clientte ise Fx item Object knightmovie snd dtex in isimlerini değiştirin (Örn. Fx1 İtem1 Tarzı )
Önemli : Data isimli klasörü silmeyin veya adını değiştirmeyin oyun açılmaz C.Orjinal olan clientte mageye Girilir
D.Kalan 7 çara 2. clientten girilir
E.Bütün Çarlar Girdikten sonra Koxplar tek tek açılır Ve Atak Başlatılır (7 çar townda iken bunun yapılması daha güvenli)
F.Mage İle kasılacak Slota Gidillir ve Charlar slota TP'lenir.
G.Atağı townda başlattığınızdan dolayı charlar slota tp'lediğiniz anda atak yapacaktır...
2)Şimdide Game Bostere Geçiyoruz Bu oyun için ideal ve süper bir program oyuna girmeden önce çalıştırıyorsunuz oyun kipine geç diyorsunuz rami temizliyor fazlalık ne var ne yok kapatıyor ve oyuna giriyorsunuz eger oyundan cıkmak isterseniz normal kipe dön diyorsunuz herşey yerine geri gelir.http://www.gezginler.net/GameBooster
Ben Bu Yöntemleri Kullanıyorum İnşallah İşinize Yaramıştır...
Bazı Yerleri Alıntıdır Ama Yinede Bildiğim Şeylerdir...
İşinize Yaradıysa Eğer
__________________ Konularım ; ~ Gem + Kutu Kırdırma ~ ~ Koxp Kullananlar Okusun ~ ~ Düşük Pcler İçin 8 Char Açma ~ ~ GM'leri Canlı Yayından İzleyin ~ ~ Visual Basic 6.0 Full ~ ~ 10 Saniyede Mause'ye Kaç Kere Tıklarsınız ? ~ ~ 2010 En İyi Film Sizce ~ ~ 2010 En İyi Film Bu Sefer [Anket] ~ ~ Herkeze Benden Char ~ Önerilerim ; ~ Üyelik Davetiyesi ~ Konularıma Ulaşmak İçin Arama Butonuna Aynı Şekilde Yapıştır Yapıp Ulaşabilirsiniz.
Eğer Yardımım Dokunduysa TEŞEKKÜR Butonuna Basmanız Yeterli.
azmn
Mesaj Sayısı : 153 Rep Puanı : 219 Rep Gücü : 0 Yaş : 34 Nerden : samsun
Konu: Geri: Knight Online Düşük Pcler İçin 8 Char Açma Perş. Ocak 06, 2011 8:53 pm
sa nerde kullandın acaba bunlarıı oyundaaa
rapboys15
Mesaj Sayısı : 61 Rep Puanı : 119 Rep Gücü : 7 Yaş : 29 Nerden : istanbul Lakap : CameL :)
Konu: Geri: Knight Online Düşük Pcler İçin 8 Char Açma Paz Ocak 23, 2011 12:00 pm
hepsi yapıldı ama d deki pacht atmıor :S
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
Konu: Geri: Knight Online Düşük Pcler İçin 8 Char Açma Paz Ocak 23, 2011 12:09 pm
bundan başka uöntemlerde var ataştr
rapboys15
Mesaj Sayısı : 61 Rep Puanı : 119 Rep Gücü : 7 Yaş : 29 Nerden : istanbul Lakap : CameL :)
Konu: Geri: Knight Online Düşük Pcler İçin 8 Char Açma Paz Ocak 23, 2011 3:42 pm