Dont Panic adlı programı kullanmanızı tavsiye ederim.Hem knight için hemde kendi programlarınız için pcnizin kasmasını azda olsa düşürüyor.
Dont Panic
Dont Panic adlı uygulamayı pcnize kurduktan sonra Ctrl+space basınca acık olan butun programları gizler Ctrl+Shift(enter'in üzerindeki Shift) Yapınca gizlenen programları acar. Butun Programları Acmak veya gizlemek istemiyorsanız saatin oldugu yerden programa sag tıklayarak asagıdaki resimdeki gibi yapabilirsiniz.Show Window Gizli Programı Göstermek İçin Hide Window Gizli Olmayan Programı Gizlemek İçin.
Anlatım ; 1. 2 ayrı Client Yapılır (1. client orjinal Fakat özelliklerden Weapon effect falan kapalı min özellikte) Örneğin : Orjinal Client'iniz FX-ITEM klasörü sağlam olan C sürücüsünde bulunsun.FX-ITEM olmayan D sürücüsünde.(Benimkisini Masaüstüne Kopyaladım Orjinal Clientten)
2. 2 ci clientte ise Fx , item , Object , knightmovie , snd , dtex in isimlerini değiştirin (Örn. Fx1 , İtem1 , Object1 vs.vs. )
Önemli : Data isimli klasörü silmeyin veya adını değiştirmeyin oyun açılmaz.
3.Orjinal olan clientte mageye girmenizi tavsiye ederim çünkü diğer clientten girdiklerinizde her taraf bembeyaz gorunur gateden falan bi yere gidemessiniz mageyle istediginiz yere cekersiniz.
4.Diğer Charlara yaptıgımız 2. clientten girilir.
5.Bütün Çarlar Girdikten sonra Koxplar tek tek açılır Ve Atak Başlatılır (charlar townda iken bunun yapılması daha güvenli)
6.Mage İle kasılacak Slota Gidillir ve Charlar slota TP'lenir.
7.Atağı townda başlattığınızdan dolayı charlar slota tp'lediğiniz anda atak yapacaktır...
Konu Alıntıdır. Bir Kaç Düzenlemeyi Kendim Yaptım.
madrap2
Mesaj Sayısı : 1 Rep Puanı : 1 Rep Gücü : 0 Yaş : 39 Nerden : sanane
Konu: Geri: Düşük Pclerde Kaldırdığı Kadar Char Açma Her Pacht de Guncel. Cuma Ağus. 13, 2010 4:52 pm
olmadi!!!!!
kaptankurt
Mesaj Sayısı : 1 Rep Puanı : 1 Rep Gücü : 0 Yaş : 32 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: Düşük Pclerde Kaldırdığı Kadar Char Açma Her Pacht de Guncel. Çarş. Ekim 13, 2010 1:33 pm
çok güzel bir yöntem
Düşük Pclerde Kaldırdığı Kadar Char Açma Her Pacht de Guncel.