Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| [4Story] Ticket Sistemi & Ticket Atma Hakkında Resimli Anlatım | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: [4Story] Ticket Sistemi & Ticket Atma Hakkında Resimli Anlatım Çarş. Ara. 29, 2010 12:37 am | |
| Ben ticket attım ve 1 saat içinde bana ulaştılar. Gerçi cevabın bana pek bir yararı olmadı ama geri dönüşü çok hızlı yapıyorlar.
TİCKET SİSTEMİ KLAVUZU
Ticket sistemi 4story.tr takımına şikayet itiraz v.b bildirilerinizi ulaştırmak amacıyla kurulmuştur.Yeni ticket sisteminde "Oyun" bölümüne yazacağınız yazının başlığının(Konu Başlığı) manuel(elle) olarak değil otomatik olarak girildiğini göreceksiniz.Bu konuyu takip ederek hem ticket sisteminin kullanımını hemde yenilenen yüzü hakkında görsel klavuzu bulabilirsiniz..
"Ticket sistemine giriş için tıklayın"
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 842x485. |
DESTEK BİRİMLERİ İLE İLETİŞİM
Bu bölümde 3 ayrı kategori mevcuttur. (OYUN,FORUM,PAYMENT-ÖDEME).
OYUN
Oyun içi problemlerinizi, ceza itirazlarınızı, hile-real hayata yönelik satış v.b ihbar ve bildirimlerinizi yapabileceğiniz destek birimi kategorisidir.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 832x466. |
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 865x597. | 1-Hesap isminizi yazın.
2-Hesabınızın kayıtlı olduğu mail adresinizi yazın.
3-Hesabınızın kayıtlı olduğu mail adresinizi tekrar yazın.
4-Burada itiraz veya şikayet edeceğiniz otomatik başlıklardan size en uygun olanını seçin ve aşağıda açılacak olan pencerelerde istenen bilgileri bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurun.Farklı bir konu belirtecekseniz, "çeşitli" seçeneğine tıklayarak aşağıda açılacak olan pencerede "Lütfen probleminizi açıklayınız" yazısını doldurun.
6-Resim upload sitelerine upload ederek gönderdiğiniz link halinde SS'ler hiç birşekilde işlem görmeyecektir.Bu nedenle 6. seçenekte Ticket panelimiz üzerinden upload yapmanız gerekmektedir.Gözat seçeneği ile bilgisayarınızdan resimleri buraya upload edebilirsiniz.Yapacağınız bu upload işleminin kuralları aşağıdaki gibidir;
- Resim 512 KB dan büyük olamaz.
- Haricinde sadece şu formatlara izin verilir: jpg, jpeg, gif, png, bmp, txt
- Göndermiş olduğunuz resimlerden bir tanesi bu koşullara uymazsa, cevabınız resim olmadan kaydedilecektir.
Tüm işlemleri yaptıktan sonra aşağıda belirecek olan " [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] " Butonuna tıkladığınızda.Ticket'ınız İlgili destek birimlerimize ulaşmış olacaktır.
Oyun bölümü - Ticket örneği Aşağıda Mevcuttur..
*Örnekte bulunan sunucu,hesap ismi ve itiraz hayal ürünüdür.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 808x597. |
İlgili kısımlar doldurulduktan sonra [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] butonuna bastığımızda karşımıza aşağıdaki gibi bir uyarı gelecektir.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 766x441. | Daha sonra Mailinize gelen, bildirim sistemi geçmişinde aşağıdaki yazılar yer alacaktır. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Alıntı Alıntı
Bildirim Geçmişi web sayfamızda tarafınızdan her zaman şu bilgilerle görüntülenebilir: Anahtar: g2ae52adf40ed622c19d50f651b48xxxx Denetim Rakamı: 2914ca45f566e2b0225a73f4a30xxxx Açmış olduğunuz bildirim cevaplandırılınca tarafınıza email gönderilecektir. Sizde aşağıdaki resimli örnekteki gibi,
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 785x496. |
"Bildirim Geçmişine" giderek mailinize gelen "Anahtar" ve "Denetim Rakamı"nda verilen kodları buraya yazabilir ve [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'e tıklayarak ticket geçmişinize ulaşabilirsiniz..
Geri dönüş yapılan ticketlara dilerseniz bu panelden "Cevapla" seçeneğini kullarak, yeni yazınızı yazabilirsiniz.Böylelikle ticketınız güncellemiş olur | |
| | | | [4Story] Ticket Sistemi & Ticket Atma Hakkında Resimli Anlatım | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|