4story İtemlere Dayanıklılık Ekleme ( Resimli ve Videolu Anlatım )
Yazar
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
Konu: 4story İtemlere Dayanıklılık Ekleme ( Resimli ve Videolu Anlatım ) Çarş. Ara. 29, 2010 12:57 am
İtemlere Dayanıklılık Ekleme ( Resimli ve Videolu Anlatım ) Merhabalar , isterseniz birlikte itemlere dayanıklılık ekleme işlemini inceleyelim ...
İstediğimiz herhangi bir iteme , ister seviye yükseltme işlemi yapılmış olsun isterse olmasın dayanıklılık ekliyebiliyoruz , bunun için o itemin orjinal halinden en az 1 adet gerekmektedir ...itemimiz mesela +5 olsun isterse +18 fark etmez , işlem için gereken bize o itemin sıfır halidir ... İşlemi Demircinin arkasındaki [Arıtıcı]Astin ile konuşarak gerçekleştiriyoruz ...
Yine feda edeceğimiz itemden en az 1 en fazla 3 adeti R1 - R2 - R3 ile gösterilen yerlere ekliyoruz , mesela ben bu işlem için 2 adet item kullanacağım ...
işlemimiz başarı olabileceği gibi başarısızlıklada sonuçlanabilir , bu işlem için isterseniz "Dükkan" kısmından ay taşı ile özel yardımcı itemlerde satınalabilirsiniz ...
İşlemimiz başarılı olursa itemimiz ilk haline göre dayanıklılığı artmış oluyor ... Bu işlem için ilk baştaki 1800 olan dayanıklılığımız bu işlemden sonra 2178 oldu ...
Bu işlemleri detaylı olarak video olarakta izleyebilirsiniz ; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ... Veya isterseniz youtube açılmıyorsa rapidshare'den direk videoyuda indirebilirsiniz ; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ... Video kalitesi çok iyi olduğu için boyut 22 MB ...
Derion içinde konuşmanız gereken YZK lar farklı olmakla birlikte yapmanız gereken işlem aynısıdır ...
Umarım yardımcı olabilmişimdir , saygılarımla
4story İtemlere Dayanıklılık Ekleme ( Resimli ve Videolu Anlatım )