Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| NECRO NETWORK HOMEKO + TOEXİTS CZ ARKASI EXP SLOTLARI SİMDİ ACILDI DAL SİMGE | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: NECRO NETWORK HOMEKO + TOEXİTS CZ ARKASI EXP SLOTLARI SİMDİ ACILDI DAL SİMGE Salı Ara. 28, 2010 3:01 pm | |
| EWET ARKADAŞLAR CZ ARKASINA EXP SLOTLARI YERLEŞTİRİLMİŞTİR!..
EN ÖNEMLİSİ YAN KARAKTER AÇILMIYOR TÜRKÇE KARAKTER DUPE FİX !.
Tüm Armor ve Silahlar +5,Takılar +3 Olarak DÜşmektedir.
Bi-Frost Drop Rate % 5 ti % 40'a Çıkartıldı.
Droplara Düzenli Bir Şekilde Shell Konuldu.Titan,Troll Captain-Berserker-Crimson Wing ve Diğer Eslant Monsterlerindan +5 Shell Temin Edebilirsiniz.
Aklınıza Gelebilecek Buglari Giderdim.Eğer Bug Vs Varsa Ozel Mesajtan Atınız.
Armor ve Silah Upgrade : +5 e Kadar % 100. [+5] > [+6] = %70 [+6] > [+7] = %70 [+7] > [+8] = %7 [+8] > [+9] = %1 [+9] > [+10] = %0 Taki Upgrade Orani : Upgrade Yok % 0 Droplardan +3 Düşüyor (: Level Up Orani Rarda Var.
GENEL ÖZELLİKLER BİLDİGİNİZ GİBİ
# Oto Üyelik # Databasede Gereksiz Hiç Bir Table ve Procedür Yoktur. # Karakter Açıldığı Gibi Üzerinde Itemlerle Doğar. # Oto G1 Sistemi [İlk 5 Clan g0, Kalanı g1.] # Castle Siege War Sorunsuz, Np Geliyor. # Özel NPC Düzeneği, # Oyun içi NCS Aktif, # King Prize, Notice vs. Sorunsuz # Classlar Eşittir. Hiçbir Classın, diğer classa üstünliğü yoktur. Iyi oynayan kazansın # 50 Kareli, 50 Karesiz Sembol, # STAT-SKILL Sıfırlama Sorunsuz. # Lunar War Sorunsuz. # Np Bitince NP ALMA Npcsi Size 1 NP Verir.[Npt Bloke
SERVER İP = 46.45.150.142 SERVER İP = 46.45.150.142 SERVER İP = 46.45.150.142 | |
| | | | NECRO NETWORK HOMEKO + TOEXİTS CZ ARKASI EXP SLOTLARI SİMDİ ACILDI DAL SİMGE | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|