Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| GİVE HOMEKO SERVER KALİTENİN ADRESİ SİMDİ ACILDI SiMGE BOŞTA CZ ARKASI BF+İTEM+EXPl | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: GİVE HOMEKO SERVER KALİTENİN ADRESİ SİMDİ ACILDI SiMGE BOŞTA CZ ARKASI BF+İTEM+EXPl Salı Ara. 28, 2010 2:27 pm | |
| SERVER İP:46.45.150.142# Oto Üyelik # 83 Level Başlama Not ( Soru Bölümünde Neden 83 Başladığı Yazıyor Okuyunuz Lütfen ) # İtemler Aşağıda Fotoğrafları Var. #Slotların Aşağıda Fotoğrafları Var # Dropların Aşağıda FotoğraflarI Var Yinede Ben Database Özelliklerine Koyuyorum # Savaşlar Sorunsuz # Stat SıfırLamada Bugu Yoktur.Relogda Düzelir. # Oyun İçi NCS Aktif # Exp Kolay , İtem Zor. # Joblar Tamamen Eşittir. # Karakter Açıldığında 83 Level İtemli Başlar. # Database Tamamen Cz Üzerine Kuruludur. # Serverinize Kayıtlı 100 Human ve 100 Karus Yoksa Res Atmayın Ebenezer C++ Hatasıyla Karşılaşırsınız DBnizi 0 Lamak Zorunda Kalabilirsiniz
' Videoya Geçebiliriz Keyifli Seyirler '
DATABASEMİZLE AÇILAN BİR SERVERDAN GÖRÜNTÜLER (:
KROWAZ ITEMLERI UPRAGADE OLMUYOR DIYENLER ICIN BUYRUN
Upragade Oranları :
+1 & +5 %100 +6 %75 +7 %50 +8 25
TAKI : +1 %50 +2 +3 +3 +5 : %0
BAŞLANGIÇ ITEMLERI :
DROP LİSTESİ !
$ +5 Item Cz Arka Kapı İleride Bulunur . Verdiği İtemler : +5 Raptor , Shard , Elixir $ Çift El : Verdiği İtemler +5 Iron Impact & Totomic & Impact $ Sloth : Verdiği Itemler +5 Sherion , +5 Dark Wane , Hell Blood , Elysium $ Ego : Verdiği İtemler : +5 Dread Shield , Defender oF The Lord , Avedon , Hell Breaker $ Give ( Dagger Defence ) : Verdiği İtemler : Her Classa Ait FP DD 10 Helmet $ Give ( 70 Quest ) Verdiği Itemler : Her Classın 70 Silahı $ Give Krowaz II : Verdiği İtemler : Chaos Wirinom %25 +8 $ Give %100 Krowaz : Verdiği İtemler Baal , Raum , Gabs +8 %100 $ Give Krowaz I : Verdiği İtemler Molok , Gabs , RauM +5 %25 $ Give ( Gold Bar ) : Gold Bar Verir $ Give Krowaz III ( +8 Mage Krowaz %25 ) $ Give ( Pelerin Anahtarı ) %70 Oranla Pelerin Anahtarı 3 Adet. $ Give ( Silver Bar ) : Silver Bar $ Give ( B.U.S ) : %100 B.U.S
$ DİĞER TÜM Uniq Takılar Bosslardadır TÜM BOSSLAR Czdedir. Talos , Snaqe Queen Gibi . Eslantta veya Başka Biryerde Boss YOKTUR !! . Boss Dropları Usko Boss Drop Listesi Olduğu İçin Eklemiyorum
RESİMLER ( S.S ) | |
| | | | GİVE HOMEKO SERVER KALİTENİN ADRESİ SİMDİ ACILDI SiMGE BOŞTA CZ ARKASI BF+İTEM+EXPl | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|