Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Skill Tablolarının Sekme Sekme Açıklamaları | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Skill Tablolarının Sekme Sekme Açıklamaları Ptsi Ara. 27, 2010 1:03 pm | |
| Bakalım bu MAGIC ve MAGIC_TYPE ların hangileri ne işe yarıyormuş
: MAGIC :
Skillerin okunduğu ana tablodur.
MagicNum > Skill Kodu EnName > Isim KrName > Sağ Üstteki Isim Description > Açıklama SelfEffect > Karakterin Kendisine Efekti FlyingEffect > Skill Havada Giderken Gösterecegi Efekt TargetEffect > Skill Dusmana Ulasınca Dusmana Etki Edecek Efekt SkillLevel > Skill'in Leveli Skill > Basıldığında Uygulanacak Skill ( Genelde Skill Kodunun Ilk 4 Harfi ) Msp > Kullanacağı Mana HP > Azaltacağı Can ItemGroup > Skill Classı :
0 = Warrior Skilleri 1 = Asas Skilleri 7 = Okcu Skilleri 9 = Canavar Skilleri ( Harpy Zehiri,Deruvish Elektriği vb. ) ve Priest Skilleri 11 = Mage Skilleri
UseItem > Skill Atıldığında Gidecek Item ( Arrow Gibi ) CastTime > Skill Atış Süresi ReCastTime > Cooldown Süresi SuccesRate > Başarı Oranı Range > Skill Mesafesi
: MAGIC_TYPE1 : Magicsiz elle vurulan skillerin hitlerinin okunduğu tablodur.
iNum > Skill Kodu Name > Skill Adı Description > Açıklama Hit > Dmg Yüzdesi
: MAGIC_TYPE2 : Ok Skillerinin okunduğu tablodur.
iNum > Skill Kodu Name > Skill Adı Description > Açıklama HitType > Skill Gidiş Tarzı :
0 = Normal Gidiş 2 = Takipli Gidiş ( Shadow Hunter , Dark Pursuer gibi .. )
HitRate = Vuruş Oranı AddDamage = Vurus Hiti AddRange = Vuruş Mesafesi NeedArrow = Eksilecek Ok Değeri
: MAGIC_TYPE3 : Zehirli skillerin bulunduğu bölümdür. ( Restore Heal Skilleri , Poison Arrow , Blooding gibi .. )
Ilk 3 sekmeyi geçiyorum artık ezberlediniz ..
FirstDamage > Düşürülecek Toplam HP EndDamage > Sonda Düşürülecek Toplam HP ( Bunların Arasındaki Ilişkiyi Anlamadım :S ) TimeDamage > Düşürülecek Zaman Ayarı Duration > Isleyecek Sure Attibure > Skill Etkisi :
1 = Mage Fire Skilli 2 = Mage Ice Skilli 3 = Mage Light Skilli 4 = Manyetik Etki ( Brightness gibi .. ) 5 = ?????? ( Örnek : Curse ) 6 = Poison Etkisi
Radius > Skillin Etki Edeceği Alan
: MAGIC_TYPE4 : Çok önemli bir tablodur
Bufftype > Skillin Gorevi :
1 = Buff Skilli 2 = AC Skilli 3 = Boyut Skilli ( Bezoar,Rice Cake gibi .. ) 4 = Atak Arttırma,Azaltma Skilli ( Wolf , Massivenes gibi .. ) 5 = Atak Hızı Arttırma,Azaltma Skilli ( Outrage , Slow , Frenzy gibi .. ) 6 = Koşma Hızı Arttırma,Azaltma Skilli ( Chill , Sprint gibi .. ) 7 = Stat Veren Skiller ( Gain , Strenght gibi .. ) 8 = Resistans Veren Skiller (Indure Fire , Calm Mind gibi .. ) 9 = Atak Sekmesi Arttıran,Azaltan Skiller ( Illusion gibi ..) 10 = Mage Atak Arttıran Skiller ( Absolute Power gibi ..)
Radius > Skill Etki Edeceği Alan Duration > Isleyecek Sure AttackSpeed > Atak Hızı Speed > Koşma Hızı AC > Defans ACPct > Düşüreceği Defans ( AC Sekmesine - li yazarsanız okumaz ) Attack > Atak Oranı ( 100 = 0 Dır. 120 yaparsanız %20 daha fazla atak verir .. ) MagicAttack > Mage Atağı Oranı MaxHP > Vereceği Can MaxHPPct > Düşüreceği Can MaxMP > Vereceği Mana MaxMPPct > Düşüreceği Mana HitRate > Başarı Oranı AvoidRate > Sekme Oranı Str,Sta,Dex,Intel,Cha > Vereceği Stat Oranı FireR,ColdR,LightningR,MagicR,DisaseR,PoisonR > Vereceği Resistans Oranı ExpPct > Düşüreceği Exp Oranı
: MAGIC_TYPE5 : Aynı ırktaki kişilere atılabilecek iyileştirme skillerinin olduğu tablodur.
Type > Skillin Görevi :
1 = Magic Ataklarını Siler ( Cure Disase gibi .. ) 2 = Anti HP,AC,MP vb. Şeyleri Siler ( Cure Curse gibi .. ) 3 = Rez Skilleri 4 = Alan Cure Skilli
ExpRecover > Rez Skillerinde Vereceği Exp Yüzdesi ( 100 yaparsanız ölen karakter exp kaybetmeden kalkar ) NeedStone > Eksilecek Rez Taşı Değeri
: MAGIC_TYPE6 : Dönüşüm işlemlerinin yapıldığı tablodur.Transformation Scroll bilgileri bu tablodan okur ..
Size > Dönüşülecek Canavarın Büyüklüğü ( 100 Normal - 120 = %20 Daha Büyük ) TransformID > Dönülecek Canavarın sSid Kodu Duration > Etki Süresi MaxHP > Ekstra Verilecek HP MaxMP > Ekstra Veriecek MP Speed > Ekstra Koşma Hızı Oranı ( 0 = Normal - 100 = 2 Kat Daha Hızlı ) AttackSpeed > Atak Hızı Oranı ( 0 = Normal - 100 = 2 Kat Daha Hızlı ) TotalAC > Ekstra Verilecek Defans Sonu büyük R harfi ile biten sekmeler > Ekstra Resistans UserSkillUse > Skill Kullanabilme Özelliği ( 1 = Aktif , 0 = Pasif ) MonsterFriendly > Agresif Canavarların Arasında Canavar Gibi Gozukme Bunu 0 yaparsanız normal bir player gibi olursunuz ve canavarlar size vurur
: MAGIC_TYPE7 : Canavarlara atılan eksiltici skillerdir.Çekme ve uyutma gibi ..
nIndex > Skill Kodu ByNatoinChange > Denemedim Ama Irk Değiştiriyor Olabilir.Nation yerine Natoin yazmışlar byStateChange > Görünürlük Değiştirir ( Emin Değilim ) byRadius > Etki Alanı shDuration > Etki Süresi shDamage > Canavara Vuracağı Dmg ( Sadece gmlere özel editlenerek 100k dmg vurdurulablir ) nNeedItem > Kullanıldığında Gidecek Item Kodu
: MAGIC_TYPE8 : Işınlanma olayının geçtği skillerin bulunduğu tablodur.
Target > Hedef :
1 = Dost 0 = Düşman ( Denemedim )
Radius > Etki Alanı WarpType > Kullanım Şekli :
25 = Party Dostuna TP 12 = Party Dostunu Yanına TP 1 = Towna TP
ExpRecover > Geri Verilecek Exp Oranı
: MAGIC_TYPE9 : Görünmezlik ve bunları gösterme skillerinin bulunduğu tablodur.
TargetChange > Durum :
1 = Görünmezleri Görme 2 = Görünmez Olma
StateChange > Durum :
1 = Hareketsiz Görünmezlik 2 = Hareketli Görünmezlik 3 = Sadece Kendine Görünmezleri Görme 4 = Alan Icindeki Party Üyelerine Görünmezleri Görme
Radius > Etki Alanı Duration > Etki Süresi AddDamage > Vereceği Dmg Vision > Görünmezlik Seviyesi ( 100 Normal , 0 Yaparsanız hide atsanız bile görünürsünüz .. ) NeedItem > Kullanacağı Item Kodu
Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım.Bilmediklerimi yazmadım,emin olmadıklarımdada söyledim zaten Belki işinize yarar,belki yaramaz.Benim için önemli olan bilgilendirmek Sadece renklendirmesi yarım saat sürdü kötü yorum istemiyorum + Alıntı yapacaksanızda adımı bi yere sıkıştırıverin .. Bu lafım ForumTR ye
Haydi Sağlıcakla .. | |
| | | | Skill Tablolarının Sekme Sekme Açıklamaları | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|