Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Amx Mod Komutlarının TR Açıklamaları

YazarMesaj
koxpcu

koxpcu

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 6576
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 19086
Rep Gücü : 42
Nerden Nerden : ist şişli

Amx Mod Komutlarının TR Açıklamaları Empty
MesajKonu: Amx Mod Komutlarının TR Açıklamaları   Amx Mod Komutlarının TR Açıklamaları Icon_minitimeÇarş. Ara. 01, 2010 7:53 am

amx_tsay : İstediğiniz renkte sol kısımda yazı çıkartmanızı sağlar. Örnek :
"amx_tsay yellow s.a beyler" <--- sarı renk mesaj. Eğer başına renk yazmazsanız sadece mesaj yazarsanız standart renk neyse o renk cıkar.

amx_slap : Oyuncuyu tokat manyağı yapar. Sonuna kac tane canının düşmesini istiyorsanız sayı ile belirtmeniz gerekmektedir. Örnek: "amx_slap iv0ry 9" 9 canım birden azaldı : - )

amx_slay : Oyuncuyu öldürür.

amx_cvar : serverdaki friendlyfire, freeezetime, buytime restartround v.b gibi komutları kullanmanız içindir. Örnek : "amx_cvar sv_restart 1" (oyun yeniden başlar) ya da "amx_cvar mp_friendlyfire 1" (takım arkadaşını vurma aktif olur)

amx_banip : IP ye ban atılmasını sağlar. !!! Sonuna rakam yazmazsanız ban atamazsınız !!! Sınırsız (süresiz) ban atabilmek için sonuna 0 koyun. Örnek : amx_banip "iv0ry 0" bakın süresiz banladınız

amx_unban : Banı kaldırmanız içindir Örnek : amx_unban "iv0ry" gibi

amxmodmenu : kısa yoldan tüm admin komutlarını işletebilirsiniz. Konsolunuza bunu yazdıktan sonra konsolu kapatın ve 1 - 2 - 3 - 4 v.b tuşlarla menüden seçim yaparak istediğinizi yapabilirsiniz. İngilizcesi iyi olmayanlar için amxmodmenu yazmadan once konsolu acın amx_langmenu yazıp lisan menusundeki english yazan yeri turkish yapın daha kolay olur cool

amx_banmenu : kısa yoldan ban atabilmek içindir.

amx_pause : Oyunu geçici olark durdurur

amx_unpause : Oyunu yeniden başlatır.

amx_plugins : Serverda kaç plugin oldugunu gösterir.

amx_votemap : Harita oylaması yapar. Örnek "amx_votemap de_dust de_dust2 de_aztec de_inferno" v.b

amx_cfg : Serverda bir cfg uzantılı dosyayı çalıştırır.

amx_chat : Sadece adminler arası yazılan yazılardır. Adminlerden başkaları mesajları göremez.

amx_say : Admin olarak mesaj yazmanızı sağlar.

amx_psay : Sadece tek bir oyuncuya mesaj göndermek içindir. Örnek :
"amx_psay Tarantin0.Ejd3R Ceneni kapat !" gibi

amx_votekick : Oyunculara kick oylaması yaptırır. Örnek : amx_votekick "iv0ry" #1 seçeneği kazanırsa "iv0ry" nickli player kicklenir : - )

amx_voteban : votekickteki gibi aynı şekilde ban oylaması yaptırır.

amx_cancelvote : O anki oylamayı iptal eder.

amx_rcon : Serverda rcon ile yönetim yapabilimenizi sağlar. Örnek : "amx_rcon sv_restart 1" ya da "amx_rcon quit" <--- Server kapandı panelden açılması lazım tekrardan
https://koxpcu.yetkinforum.com

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Rogue (talent+pVp+skill) Açıklamaları
» Rogue (talent+pVp+skill) Açıklamaları
» Server Kurulumunda Bilmeniz Gereken Terimler Ve Açıklamaları
» Skill Tablolarının Sekme Sekme Açıklamaları