Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Guild Wars 2 Seviye (Level) Sınırı: 80

YazarMesaj
Admin
Admin

Admin
Admin

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 4016
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 10960
Rep Gücü : 40
Nerden Nerden : ist
İş/Hobiler İş/Hobiler : Knight Online
Lakap Lakap : KOXPCU

Guild Wars 2 Seviye (Level) Sınırı: 80 Empty
MesajKonu: Guild Wars 2 Seviye (Level) Sınırı: 80   Guild Wars 2 Seviye (Level) Sınırı: 80 Icon_minitimePerş. Ara. 23, 2010 9:07 pm

Seviye (Level) Sınırı: 80
Isaiah Cartwright seviye sınırının 80 olduğunu söyledi. "Bu büyük bir rakam. " diyecekken tam "Fakat seviyelerin arasındaki geçiş süresini azalttık." (Yani Seviye atlamanız için gereken exp . oranı düşükmüş.) dedi ve bir oh çekmemizi sağladı. Seviye sistemi Guild Wars 2'yi diğer MMO oyunlarından ayıran önemli organlardan birisi.

"Öncelikle, biz oyunun seviye sınırını 80 yapmayı düşünüyoruz. Fakat oyuncularıda düşünerek seviye geçişindeki beceri puanlarını kısalttık."

Karşılaştırma

Tüm MMO’larda seviye atladıkça diğer seviyeye ulaşmak zorlaşır ve harcanan zamanda artar. Son seviyeye gelene kadar oyuncu oyundan soğur. Guild Wars 2 Yapımcıları bunun yanlış olduğuna inanaraktan daha değişik bir seviye sistemi geliştirmişler. Yapılan Açıklamada "Eğer casual oyuncuysanız ve günde bir kaç saat oyuna girebiliyorsanız neden son seviyeye gelmek ömür sürsün? Ya da hardcore bir oyuncu, oyunu oynarken neden kısa ve eğlenceli bölümleri atlamak zorunda kalsın?" diyor Isaiah Cartwright.

Resigzed Image Tam boyut görmek için buraya tıklayın.

Guild Wars 2'nin içeriği, seviye gelişimine yatırım yapıyor. Bir türlü bütmeyen görevler yerine, herkezin zevk alarak yapabileceği görevlere dönüştürüyor. Cartwright, eğlenceli ve zevkli bir oyun olacağına temin ediyor.

Resigzed Image Tam boyut görmek için buraya tıklayın.
https://koxpcu.yetkinforum.com

Guild Wars 2 Seviye (Level) Sınırı: 80
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Guild Wars 2 - Meslekler
» Guild Wars Oyun butonları
» Guild Wars 2 (Rehber Yenilendi)
» Guild Wars Başlangıç
» Guild Wars Pet(Hayvan)