Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Guild Wars 2 (Rehber Yenilendi)

YazarMesaj
Admin
Admin

Admin
Admin

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 4016
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 10960
Rep Gücü : 40
Nerden Nerden : ist
İş/Hobiler İş/Hobiler : Knight Online
Lakap Lakap : KOXPCU

Guild Wars 2 (Rehber Yenilendi)  Empty
MesajKonu: Guild Wars 2 (Rehber Yenilendi)    Guild Wars 2 (Rehber Yenilendi)  Icon_minitimePerş. Ara. 23, 2010 8:47 pm

quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

Oyunu oynamadığımı nereden çıkardın çok merak ettim,eleştirdim diye mi?
Balkabağı,kardanadam kostümleri vs event süresince giyildiği zaman atmosfere katkı sağlıyor,renklendiriyor falan buna katılıyorum zaten o tür kostümler yerine takım elbise türü koydum yukarıdaki mesajımda.
ama özel bir zamanın dışında herkeste zırh varken takım elbiseli/smokinli oyuncular görmek tekrar ediyorum bana göre atmosferi bozuyor.
Kıyafeterin asıl konulma amacıda ticaridir,bu tür kostümler P2P oyunlarda nadirdir ama neredeyse her FTP oyunda vardır..

Not:Hellowen değil Halloween

Oyunu oynamadığını oyunu bilmemenden çıkarıyorum.O kıyafetler sadece tek başına olduğunda ve şehirlerde giyilebiliniyor.Pvp vb. durumlarda o kıyafetler görünmez.Çok merak ettim eğer bu oyun mmoRPg ise gerçek hayatı ele alırsak normal zamanlardada kasıntı karakterlerle abartılı abartılı zırhlarlamı dolaşıyoruz...Ki bu P2P oyunlarda nadirdir lafınada çok güldüm.Gidip biraz araştır bakayım WoW'da yokmu...Aion'da yokmu...Ki bu oyunlar üstüne üstlük P2P.Yani adamlar zaten para kazanıolar.Ama GuildWars B2P.Sormak istiyorum.Adamlar oyundan aylık ücret almadan nası gelir elde edicekler oyundan?Sattıkları şeylerde hiçbir ek özellik getirmeyen oyuncunun seçimine bırakılmış sadece görsellik için itemler.Kusur bulmak için bakmayın oyunlara lütfen ya.
"Role Play" demek sanal dünyada bir hayat yaşıyormuşcasına o karaktere bürünmektir.Sen o hayatta kendini sadece o kasıntı zırhlarla elinde sürekli silahla canavar peşinde koşarken görüyorsun yani hmm...O takım elbise smokin olayına gelirsek.O olay atmosferi neden bozsun.Lord Of The Rings filmlerini birdaha izlemeni öneririm.Orta dünyayı bile bozmayan bu kıyafetler acaba bu atmosferi neden bozar...

''Şu tip oyunun atmosferini bozacak(bana göre en azından) kostümler olmasa bence daha iyi olurdu''

Şu cümleden oyunu bilmediğimi nasıl çıkardın?
Dikkat edersen P2P oyunlarda hiç yoktur demedim nadirdir dedim,NCSoft oyunu olan Aion u tarafsız bir örnek gibi buraya yazmana çok güldüm,Vanguard,Darkfall,Conan ve Warhammer gibi P2P oyunlara bir bak,hiç takım elbise gözüme çarpmadı.
Oyunu sevmiş,zevkle oynamış olabilirsin ama bu oyunun kusursuz olduğu anlamına gelmez.Gelir elde etmek için oyunun atmosferini bozmalarına gerek yok.Benim eleştirdiğim takım elbise/smokin kostümleri..
Elbette zırhın dışında kimse başka birşey giymesin demiyorum ama giydikleri o döneme uygun olmalı bana göre aşağıdaki gibi bir kıyafeti şehirde zırhlı insanların arasında kim giyse göze batmaz.

Guild Wars evreninden bahsedip Lotr filmlerinde giydiklerinden bahsetmen ilginç,aralarında nasıl bir bağlantı kurduğunu merak ettim..

Ben orda Aion dışında WoW'danda bahsettim bu bir.İkincisi Anlatamıyorum galiba ama bir oyun çıkıyor.Sen o oyunu cüzi bir miktara satın alıyorsun.Bi daha para ödemiyorsun.Aylık ücret yok.F2P oyunlar gibi saçma sapan p2w sistemi yok.Hmm...Çok merak ediyorum bu şirket bu oyunu neden çıkarıyor acaba...Ki o söylediğin oyunlarıda Darkfall hariç uzun süre oynadım.Aynı sistem uzun bi süre boyunca Vanguard'da da kullanıldı.Aionu örnek vermemin nedeni Aionun P2p GuildWars'ın ise B2P olmasıydı.Örnek verdiğin diğer iki oyundan bir tanesi beş para etmez hala bug dolu bir oyun.Diğeri yani Warhammer'a lafım yok halada oynuyorum.
Sana bi sorum var ve cevap vermeni istiyorum.Gidip WoW'daki gibi saçma sapan bir binek,bir pet vs gibi olaylara aylık ücret yanında dünyanın parasınımı yatırmayı tercih edersin.Yoksa oyuna tamamen renk getiren bu sayede oyuncuların çok nadir birbirine benzemesini saglayan ve çoğu oyuncuya göre çok güzel olan oyuna gerçekten bambaşka bir hava katan bu kıyafetleremi para yatırmayı istersin.
Bu arada sürekli oyunu oynayıp oynamadığımı nerden biliosun diyorsun ya.O kadar merak ettimki söylede bilelim bakalım.Oynadıysan hangi karakterlere yoğunlaştın?Hangi buildleri kullandın?Genellikle hangi discritlerdeydin?Hangi paketleri bitirdin?Hangi guildde bulundun?Rank kaçtı?Hangi armoru kullanıodun?Hangi silah vardı?Hangi dungeonlara girdin?End Game silahlarında neler seçtin?

quote:

Kıyafeterin asıl konulma amacıda ticaridir,bu tür kostümler P2P oyunlarda nadirdir ama neredeyse her FTP oyunda vardır..

O zaman böyle düşünüosan adamlar oyuna p2w sistemide eklesinler tamam...

Bu arada bu postumada cevap ver.Başka cevap yazmıyıcam sana.İsteyen oynar...isteyen oynamaz...Sonra gelicekler konu kirletiyorlar diye yine postları silicekler saçma saçma.

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
https://koxpcu.yetkinforum.com

Guild Wars 2 (Rehber Yenilendi)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Guild Wars 2 - Meslekler
» Guild Wars Başlangıç
» Guild Wars Pet(Hayvan)
» Guild Wars 2 Norn Irkı
» Guild Wars 2 Sylvari Irkı