Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Maple Story online soru cevap | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Maple Story online soru cevap Salı Ara. 21, 2010 2:33 pm | |
| [ B]Öncelikle bu rehberi hazırlamamın nedeni ülkemizdeki çoğu insanları oynadıkları Knight online,metin2,hero online,silkroad gibi birbirine büyük ölçüde benzeyen 'sıkıcı' oyunlaı oynamaya mecbur kalmasıdır.Bunların nedenlerinden biri ise diğer oyunlardan yeterli türkçe desteğin sağlanamamasıdır.Şuan Beta Aşamasında olan rehberi 1 hafta içinde full detaylı bir rehber haline getireceğim.
Önemli Not:Bu oyun için kesinlikle önyargılı olmayın insanların büyük bir hatası ama bunu yapmayın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
SORU - CEVAP S:Maple Story nedir? C:Maple Story dünya çapında büyük bir üne kavuşmuş 50 milyon kayıtlı kullanıcısı olan 2 boyutlu bir mmorpg 'dir.
S:Ne 2 boyutlumu mario oynayalı yıllar oldu oynamam ben! C:Arkadaşım mario 20 yıl , maple 3 yıl önce çıktı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
S:Oyunun boyutu ne kadar 1 mb flndır heral C:Oyunun boyutu 1 GB'a yaklaştı,yeni yamalarla önümüzdeki yıl 1,5 GB'ı bulabilir.
S:Benim gotalı internetim var,indiremem bunu C:Maple story tam kota dostu bir oyundur.İndirirken 1 Gb harcadığımız doğru ama oyun metin2,Knight online gibi oyunlardan daha az internet harcadığından kendisini kısa süre içerisinde telafi edecektir.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
S:Oyunun üreticisi kim? C:Sarı çizmeli mehmet ağa olacak değil tabi,Amerikada bir şirket olan nexon üretmiş şirketin diğer online oyunlarınıda sitesine bakarak öğrenebilirsin.
S:Oyunda lag oluyormu ?? C:Oyunda hiç lag olmmuyor diyebilirim.Haftasonu arada bir lag olması muhtemel
S:Oyuna girmek zormu? C:Oyunda 10'a yakın server bulunmakta herbir serverda 20 ye yakın channel bulunmaktadır.Sen hiç korkma[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
S:Oyunda hiç türk varmı? C:Oyunda tek tük türk var.Zaten Türk olan oyunun suyu çıkıyor,Misal:Knight online,warrock,metin2
S:Oyun beleş mi? C:Evet oyun büyük ölçüde ücretsiz ama nexon cash denilen bir sistem var böylelikle karekterinizi 'süsleyebiliyorsunuz'
S:Oyunun Yaş sınırı varmı? C:Zeka yaşının 10'dan büyük olması tavsiyemizdir.Aksi taktirde oyundan olumsuz etkilenebilirsiniz?
S:Maple Story'in Anlamı ne kötü bi şey olmasın?[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] C:Maple Story Akça ağaç hikayesi demek fantasy mmorpg türü bir oyun için güzel isim.Zaten bundan güzel isimde olmaz.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
S:Oyunda PvP varmı? C:Oyunda PvP yok olsa bile zaten iyi olmazdı.Oyunun hikayesine ters.
S:Oyun için sisten gereksinimleri neler?(Amigada çalışırmı?) C:Oyun en takoz bilgisayarda bile çalışır.Dial-up ile bile bağlanabilirsiniz.Ama siz yinede windows yüklü bir bilgisayarla deneyin.
Erişebileceğiniz linkler: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Oyun ile ilgili genel özellikler:
-Oyun devasa bir dünya içinde geçiyor (uçsuz bucaksız) Zaten 50 milyon kişi anca sığar ama oyunun çok rağbet gören yerleri var Heneys Hunting Ground gibi.. | |
| | | | Maple Story online soru cevap | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|