Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Rönasans krallıklarına Hoş Geldiniz.

YazarMesaj
koxpcu

koxpcu

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 6576
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 19086
Rep Gücü : 42
Nerden Nerden : ist şişli

Rönasans krallıklarına Hoş Geldiniz. Empty
MesajKonu: Rönasans krallıklarına Hoş Geldiniz.   Rönasans krallıklarına Hoş Geldiniz. Icon_minitimeÇarş. Ara. 15, 2010 12:46 pm

Rönasans krallıklarına Hoş Geldiniz. Oyun çoğunlukla Kasabada, meyhanede ve tabiki forumda geçmektedir. Bu üçünü ziyaret edebildiğiniz kadar ziyaret edin hem yeni bilgiler öğrenirsiniz hemde yeni arkadaşlar edinirsiniz.

Bölüm 1: Çok açsınız (Nasıl ve ne yemelisiniz ?)

Oyunda hergün iki Açlık Puanı(AP) gideren yiyecek yemeniz gerekli. Bunun anlamı 1 somun ekmek yada 2 çuval mısır yemeniz gerektiğidir.

1) Evde yemek yemek

Ev > Eşyalar 'a tıklayın ve burada 2 somun ekmek göreceksinz. Kullana basarsanız bunlardan birini yersiniz

2) Meyhanede yemek yemek

Kasaba > Meyhaneye tıklayın bir meyhane seçin. İçinde oyuncu olan bir tane seçerseniz sorularınıza cevap vericeklerdir. Menüyü sor'a tıklayın buradan yemeğinizi yanındaki altın paraya tıklayarak alın. Etkisi 10 dk içinde meyhaneden çıksanız bile görülecektir. Seviye 1'e kadar başkaları size içki ısmarlasın siz paranızı harcamayın.

Bölüm 2: Alış - Veriş (nasıl yiyecek alınır)

Başlamadan önce, Seviye 0 iken EKMEK ve MISIR DIŞINDA HİÇBİRŞEY SATIN ALMAYIN. Eğer bıçak yada ayakkabı yada başka bir şey alarak şeytana uyacaksanız, bölüm 3'e atlayın sizin seviye 1 olmanızı geçiktirmek istemiyorum. Eğer sadece yemek almaya söz verirseniz okumaya devam edin Smile. Kasabaya tıkladığınızda sol altta pazarı göreceksiniz. Pazara tıklayın > 'Kişilerin Sattığı' na girin ve ekmek ve mısırı bulana kadar sayfayı aşağı kaydırın. Günde 2 mısır yada 1 ekmek yemen gerekli, bu yüzden hangisi ucuza geliyorsa onu al. Alacağınız ürünün yanından kaç adet alacağınızı seçin. Eşyalar heybenize eklenecektir daha sonra satın ala tıklayın. 10 dk içinde aldığınız eşyalar 'Eşyalar'(bknz. 1.Bölüm) bölümünde gözükecektir.
https://koxpcu.yetkinforum.com

Rönasans krallıklarına Hoş Geldiniz.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Lord Ko Hoş Geldiniz.. 95.130.172.90 EŞİT TURKKO.DB
» Rönasans Krallıklar Seviye-0
» Rönasans Krallıklar Seviye atlama
» Rönasans Krallıklar Hayvan Yetiştiriciliği (Manda, Sığır, Koyun)
» Rönasans Krallıklar İtibar puanı ve Güven puanı