Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
Konu: War City Online Asker dizilimi Ptsi Ara. 06, 2010 11:09 pm
Asker dizilimi: bence en öne zırhı ve hp si yüksek olan askerleri koymak daha mantıklı. ilk onlar saldıracağından iyi bir vurus ve az miktarda asker kaybı gerçekleşir. 2. sıraya çevikliği yüksek olanları koymak iyi bir fikir olabilir ama, bunun tam tersini de yapabiliriz. Çeviklik 1. sıra da olur ,zırh 2. sırada ama, kesinlikle taşıma görevini yapan askerleri arkaya koymak gerekiyor.
orta çağda belirli bir strateji malesef yok. Oyundaki herkesin farklı stratji izlediğini düşünürsek benim yazdığım şey burada zararlı da olabilir . o yüzden pek cesaret edemiyorum açıkçası , ben sana asker basma bina bas derim gelir biri sömürgesi altına alır , strateji yine yaramaz . ama sana şöyle bir taktik verebilirim şimdilik ; ilk çağdaki mantığı takip edebilirsin . yani sivil kulübesi yerine konut yaparsın , oduncu kulübesi yerine odun atolyesi yaparsın , bir de demir olayı çok önemli orta çağda en başta demir üretimini yükseltmeye bak . üretimin yeterli seviyeye geldikten sonra (üretim binaları seviye 8- 9 gibi) banka yap . bankayı 5 -6 seviye yap ve banka yaptığın şehirde para biriktirmeye çalış oradaki paraları harcama böylece yüksek faiz almaya çalış (2 saatliğine faizde şehirdeki kaynakların en çok %10'u faiz alıyorsun) . çünkü malesef banka desteği olmadan çağ atlanmıyor . asker üretimi konusunu sana bırakıyorum ama bence bu çağda çok abartılı ordu kurmaya çalışma , çünkü ilerde elinde kalıyor hepsi pek te işe yaramıyor . güçlü orduyu modern çağda basmak daha mantıklı olur diye düşünüyorum . ama savaş çoksa tabi mecbursun .