Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| War City Online Gelişim | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: War City Online Gelişim Ptsi Ara. 06, 2010 11:06 pm | |
| 2. Gün
Daha çok kulübe gerekli ...
şunu yapmaya çalışın:
- 6-7 oduncu kulübesi
- 6-7 çiftçi kulübesi
- 4-5 sivil kulübesi
İpucu : (Kendi taktiğim) Öncelikli ihtiyacınız oduncu ve çoban kulubesi , nüfus limitiniz doluyorsa da sivil kulübesi . sadece çoban kulübesi veya oduncu kulübesini yükseltmek yerine , paralel olarak gidin . çoban kulübesini 2. seviyeye çıkardınız , şimdi oduncuyu çıkarın , ardından da nüfus kulübenizi yükseltin . Eğer hammadde arttıysa kışla veya araştırma için kullanın , ben araştırmayı öneririm.
Aşama 2 3.Gün - 1 Hafta : Yeni öncelikli hedefiniz gerekli araştırmaları yapmak olacaktır . Eğer dün (2. gün) araştırma kulübesi yapmadıysanız , bugün yapın . Oduncu ve çiftçi kulübelerini 5 - 6. seviyeye ; ve sivil kulübesini 4. seviyeye getirdikten sonra kaynaklarınızı biriktirmeye başlayın . Şimdi sırada teknolojiler var ; Din (5. seviye) , Sadelik (3. Seviye) , Sosyalizm (2. Seviye) . Bunları 1. hafta sonuna kadar halledin . (Eğer hala kaynak varsa , keşif teknolojisini 3. seviyeye çıkarın, bu dünya haritasını görmenizi sağlar) Öğrendiğiniz teknolojilerle kolonileşmeye geçeceksiniz.
1 Haftadan Sonrası : Teknolojiler : Kolonileşme (1. seviye) , Keşif (3. Seviye) Bina : Kışla (3. Seviye) Üretim bölümünden göçmen üretip 2. şehrinizi ele geçirin . İkinci şehriniz ne kadar yakın olursa o kadar iyidir unutmayın . Eşya taşımak için develer üretin , ve ikinci şehrinizi geliştirebildiğiniz kadar hızlı geliştirin . Aynı zamanda İlk şehrinizde de Oduncu , Çiftçi ve Sivil Kulübelerinizi 8. - 9. seviyeye çıkarın , İkinci şehrinizdekileri de buna yakın seviyeye çıkarmaya çalışın .
1. Hafta - 2. Hafta Arası : Kılavuzun gerisinde kaldıysanız eksiklerinizi kapatın.Kontrollerinizi tamamlayın herşey tamamsa ordu üretmek için biraz stok yapın. 2. Hafta sonunda oyuna alışmaya başlamış olmanız gerekiyor . *Şimdilik göze batmamanızı kesinlikle tavsiye ederiz , büyük filolarınız olmadan kimseye saldırı yapmayın* Asker yaptıysanız saat başı besin yiyeceğini hesaba katın ve ona göre davranın , şu aşamada fazla (hatta belki hiç) asker yapmamanız ve gelişmeniz tavsiye edilir .
| |
| | | | War City Online Gelişim | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|