Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
Konu: Popomundo POLİS Ptsi Ara. 06, 2010 3:20 pm
POLİS
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Başarının Adı: "İlk suçlumu yakaladım." Puan: 10 Nasıl Başarılır: Suçlu yakalayabilmek için iki meslek alternatifiniz vardır. Birincisi; Polislik. Polis olmanız için temel dedektiflik bilmeniz gerekir, daha sonra karakolda işe girebilirseniz size o şehre ait polis üniforması verilir ve o şehirde suçlu tutuklama hakkına sahip olursunuz. Diğer yol ise "Özel Ajan" olmaktır. Bunun için VIP olmanız gerekir. Bulunduğunuz şehrin yargıcı sizi işe aldıktan sonra işe koyulabilirsiniz. Bu iki yolla ilk suçlunuzu yakalayabilirsiniz.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Başarının Adı: "100 suçlu yakaladım." Puan: 10 Nasıl Başarılır: Yukarda bahsedilen yollarla 100 suçlu yakaladığınızda bu başarıyı alırsınız.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Başarının Adı: "1000 suçlu yakaladım." Puan: 10 Nasıl Başarılır: Aynı yollarla 1000 suçlu yakalamanız gerekir. Zor olduğu inkar edilemez.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Başarının Adı: "Polis Şefi oldum." Puan: 20 Nasıl Başarılır: Vali tarafından, Emniyet Müdürü görevine getirilirseniz bu başarıyı alacaksınızdır. Ama öncesinde biraz kendinizi kanıtlamaya ne dersiniz?