Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Popomundo İş Bilgileri

YazarMesaj
Admin
Admin

Admin
Admin

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 4016
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 10960
Rep Gücü : 40
Nerden Nerden : ist
İş/Hobiler İş/Hobiler : Knight Online
Lakap Lakap : KOXPCU

Popomundo İş Bilgileri Empty
MesajKonu: Popomundo İş Bilgileri   Popomundo İş Bilgileri Icon_minitimePtsi Ara. 06, 2010 2:54 pm

İş Bilgileri

Bir işe girerseniz para kazanabilirsiniz.Maaşlar Cuma günü ödenir

1)İşe Nereden Girebilirim ?
İşe girmek için Camia/Its Pop Dergisi/Seri İlanlar/İş İmkanları bölümünden bir iş seçip "KABUL ET" seçenegine basmanız yeterli olacakdır yada bir dükkana gidip "Çalışanlar" bölümüne basıp "Basvur"a tıklamanız yeterli olacaktır

2)İşten Çıkmak İstiyorum Napacagım?
Bir işten çıkmak için en az 2 gündür o işte çalışmanız lazımdır bunu göze alarak bir işe girin.Eğer girdiginiz işte 2 günden fazla çalıştıysanız Karakter/iş ve ev bilgileri/Bu işten ayrılmak için tıklayınız!! secenegine tıklamanız yeterli olacakdır bu seçenegin üstünde girdiginiz işte kaç gün çalıştıgınızı görebilirsinz.

3)Bazı İşlere Giremiyorum Sebebi Nedir?
Bunun sebebi çeşitli yeteneklere sahip olmamanızdır.Bazı işlerde çekicilik vsvs isterken bazı işlerdede yetenek ister yetenek ögrenmek için kitapdan veya size öğretecek bir öğretmenden yararlanabilirsiniz.Bu arada bazı işlerde V.I.P üyelik ister

4)Jahn Doe/John Doe Ne Demektir?
Jahn Doe ve John Doe günlük çalışan insanların gireceği iştir 800-0$ arası maaşları değişir.Jahn Doe ve John Doe hiç bir yetenek istemez genellikle oyuna yeni başlayanlar böle işlere girer.

5)İşte Çalışıyorum Ama Maaşımı Hala Alamadım Ne Yapmam Gerekir?
Sadece beklemelisiniz maaşlar Cuma günü ödenir Cuma günü gelince ne kadar çalıştıysanız o kadar para alırsınız.Eğer Karakter/Öncelik ve Yetenekler den işine yogunlaşmayı secerseneniz hafta sonuna daha cok maaş alırsınız hatta patronunuz maaşınızı bile artırır.Karakter/İş ve Ev bilgilerin den ne kadar para kazandıgınızı öğrenebilirsiniz.

https://koxpcu.yetkinforum.com

Popomundo İş Bilgileri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Wolfteam klan bilgileri
» S4 League Chaser Bilgileri
» Npc Bilgileri Görevleri İşlevleri
» OGame Başlangıç Bilgileri
» Wolfteam Kişisel Bilgileri Görmek