Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Popomundo KİM kazaNIYOR LİSTESİ | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: Popomundo KİM kazaNIYOR LİSTESİ Ptsi Ara. 06, 2010 3:16 pm | |
| KİM [u][b]kazaNIYOR LİSTESİ [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Başarının Adı: "Kim Kazanıyor Listesi'nde İlk 10'a girdim." Puan: 20 Nasıl Başarılır: Listeler'deki baş liste "Kim Kazanıyor" listesine herhangi bir dereceyle girebilmiş olmanız sonucunda elde edebilirsiniz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Başarının Adı: "Kim Kazanıyor Listesi'de 5. oldum." Puan: 20 Nasıl Başarılır: Listede grubunuzun adının önündeki rakama bakın. Eğer 5 ise başardınız demektir. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Başarının Adı: "Kim Kazanıyor Listesi�nde 3. oldum." Puan: 20 Nasıl Başarılır: Kim Kazanıyor Listesine adınızı biraz daah kolay buldunuz sanırım, 3. olmanızın bir katkısı olmuş olmalı. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Başarının Adı: "Kim Kazanıyor Listesi'nde 2. oldum." Puan: 20 Nasıl Başarılır: Listeyi öylesine bir koloçan ederken grubunuzun adını biraz daha yukarıda mı gördünüz, evet tek yapmanız gereken 2. olabilmek. Bu listeye girmek kadar zordur, sizin seviyeniz kadar rakiplerinizin de ne kadar iyi olduğu önemlidir. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Başarının Adı: "Popomundo'nun 1 numaralı sanatçısı oldum." Puan: 30 Nasıl Başarılır: Eğer listede göze çarpan ilk adsanız, bunu becermişsiniz demektir. [/b][/u] | |
| | | | Popomundo KİM kazaNIYOR LİSTESİ | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|