Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
Konu: Popomundo KONSER LİSTESİ Ptsi Ara. 06, 2010 3:15 pm
KONSER LİSTESİ
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Başarı Adı: "İlk düzgün konserimi verdim." Puan: 10 Nasıl Başarılır: Bir konser verdiniz. Ertesi gün yerel gazeteyi açıyorsunuz ve eleştirmenlerin konserinizi "düzgün" olarak nitelendirdiğini görüyorsunuz. Artık başarılar listesinde bu başarının üzerine çizik atabilirsiniz.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Başarının Adı: "İlk fevkalade konserimi verdim." Puan: 15 Nasıl Başarılır: Konserinizin "fevkalede" geçmesi sonucu elde edeceğiniz başarı. Biraz zor ama neden olmasın?
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Başarının Adı: "İlk mükemmel konserimi verdim." Puan: 20 Nasıl Başarılır: Konseriniz mükemmel geçmişse, elde edeceğiniz bir diğer başarı. Bu sistemde başarmak için biraz zamana ihtiyacınız olacak.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Başarının Adı: "İlk yeri göğü inleten konserimi verdim." Puan: 25 Nasıl Başarılır: Konseriniz "yeri göğü inletmiş" ise siz de bu başarıyı kazanırsınız. Bunun için büyük zaman harcamış olmalısınız.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Başarının Adı: "İlk DESTANSI konserimi verdim." Puan: 30 Nasıl Başarılır: Konseriniz "DESTANSI" geçmişse kazandınız demektir. Bunu başarmak; zaman,sabır ve de her türlü donamım ister.