[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Başarı Adı: "100'den fazla kişinin önünde konser verdim." Puan: 10 Nasıl Başarılır: Konserinize satılan biletin 100'den fazla olması ve sizin konseri vermeniz yeterlidir. Bilet satışları için özel bir çaba sarfetmeniz gerekmez. 2-3 hafta sonrasına ayarladığınız konser büyük ihtimalle 100 üzerinde satacaktır.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Başarı Adı: "1000�den fazla kişinin önünde konser verdim." Puan: 20 Nasıl Başarılır: Konserinize satılan biletin 1000'den fazla olması ve sizin konseri vermeniz gerekir. Bunun için biraz ünlenmiş olmanız ve konseri olabilecek en uzak tarihe ayarlamanız yeterlidir. Basınla konuşmak ve de konserinizi vereceğiniz mekanın CEO'sundan bilet fiyatını düşürmesini istemek, bilet satış fiyatını hızlandırmak için güzel alternatifler olabilir.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Başarı Adı: "10000'den fazla kişinin önünde konser verdim." Puan: 30 Nasıl Başarılır: Konserinize satılan bilerin 10000'den fazla olması ve sizin sahneye çıkmanız sonucu bu başarıyı elde edebilirsiniz. Bilet satışlarının bu denli yüksek olması için önce dünyaca az çok tanınan bir şöhret olmalısınız.