Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
Konu: Popomundo KABİLE Ptsi Ara. 06, 2010 3:24 pm
KABİLE
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Başarının Adı: "Bir kabile kurdum." Puan: 20 Nasıl Başarılır: Öncelikle bir tüy bulmanız gerekir. Bu tamamen random bir olaydır. Sizin elinizden gelen tek şey en iyisi olmaya çalışmaktır ama sizden daha kötüler bile tüy bulamazsanız şaşırmayın. Bir yerde piyasada satıldığını da duymuştum. Unutmadan tüyü kullanıp bir kabile kurabilmeniz için öncesinde 3 yıldız "Temel Liderlik" bilmeniz gerekmektedir.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Başarının Adı: "Bir kabileye katıldım." Puan: 10 Nasıl Başarılır: Bir VIP üyeyseniz, kabile liderinden gelen bir teklifle bir kabileye katılabilirsiniz. Genelde teklif için üyelerin teklif göndermesi ne ilginç değil mi?
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Başarının Adı: "Bir kabilenin lideri oldum." Puan: 15 Nasıl Başarılır: Arkadaşınız kabileyi size bıraktığında ya da siz kendiniz bir tüy edinip kabile kurduğunuzda elde edersiniz.