Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Popomundo Doğa ve Kaynaklar

YazarMesaj
Admin
Admin

Admin
Admin

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 4016
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 10960
Rep Gücü : 40
Nerden Nerden : ist
İş/Hobiler İş/Hobiler : Knight Online
Lakap Lakap : KOXPCU

Popomundo Doğa ve Kaynaklar  Empty
MesajKonu: Popomundo Doğa ve Kaynaklar    Popomundo Doğa ve Kaynaklar  Icon_minitimePtsi Ara. 06, 2010 3:10 pm

Doğa ve Kaynaklar
Temel Botanik
Botanik bilgisi, bitkiler ve faydalı otları tanımlama yeteneği verir. Sıradan insanların güzel çiçekler ve lüzumsuz otlar gördüğü yerde bir botanikçi az bulunur kökler ve bitkiler tespit edebilir.
Bu yeteneği, Temel Botanik kitabını okuyarak ya da bir öğretmenden öğrenebilirsiniz.
Bu yeteneği herkes öğrenebilir.

Entomoloji
Entomoloji, böcek bilimidir. Bu yetenekle kariyer görevi olarak Böcek toplamayı seçebilirsiniz, bir böcek ağı satın alın ve kaynakları arasında bol böcek olan bir yere gidin, mesela kırsal alanlara, yeteneğinizi geliştirdikten sonra orada böcek toplamaya başlayabilirsiniz.
Bu yeteneği, Herkes için Böcekbilim kitabını okuyarak ya da bir öğretmenden öğrenebilirsiniz.
Bu yeteneği herkes öğrenebilir.
https://koxpcu.yetkinforum.com

Popomundo Doğa ve Kaynaklar
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Popomundo İtfaiyeci
» Popomundo SUÇ
» Popomundo FEN
» Popomundo TIP
» Popomundo İş Bilgileri