Cabal Online Hesabı bloked olanlar için ticket atmak(resimli anlatım)
Yazar
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
Konu: Cabal Online Hesabı bloked olanlar için ticket atmak(resimli anlatım) Çarş. Ara. 01, 2010 10:27 pm
Hesabı bloklanan arkadaşlar önce support.cabalonline.com adresine üye olucaksınız ve üye olduğunuzu varsayaraktan devam ediyorum.Siteye login olun Submit a Ticket seçenegine tıklıyoruz
Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 834x600.
Sonra benim örnek olarak yazdığım gibi bir mesaj yazıyoruz isterseniz aynen alıp yollayabilirsiniz yarım yamalak ingilizce ile bu kadar oluyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama anlıyorlar ben bu şekilde 2 kere bloklanan hesabımı açtırdım
Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 842x754.
Sonra submit'e tıklayarak ticketı yolluyoruz. Ticket'ımıza cevap gelip gelmedigini ögrenmek için support centera tıklayarak anasayfaya geliyoruz.Ordan view ticketa tıklayarak ticketımıza cevap gelip gelmediğini görüyoruz
Şimdiden geçmiş olsun inşallah işineze yarar.
Cabal Online Hesabı bloked olanlar için ticket atmak(resimli anlatım)