Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Geo Challange Oyunu Facebook

YazarMesaj
koxpcu

koxpcu

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 6576
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 19086
Rep Gücü : 42
Nerden Nerden : ist şişli

Geo Challange Oyunu Facebook Empty
MesajKonu: Geo Challange Oyunu Facebook   Geo Challange Oyunu Facebook Icon_minitimeCuma Kas. 26, 2010 1:34 pm

8/16/2010
Playfish tarafından geliştirilen Geo Challange Oyunu, coğrafya bilginizi sınayan bir facebook oyunudur. 1.612.481 aylık aktif oyunucu sayısına ulaşan uygulama hem eğlendiriyor hem de coğrafi bilgilerinizi test etmenizi ve eksik bilgilerinizi tamamlamanızı sağlıyor. Oyun, Suitcase Shuffle, Map Mayhem, City Blitz, Landmark Loco olmak üzere 4 aşamadan oluşmaktadır. Her bölümde 60 saniye testte kalabiliyorsunuz. Suitcase Shuffle: Bu aşamada Ülkelerin Bayrakları üzerine bir sınavdan geçiriliyorsunuz.

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Map Mayhem: Bu aşamada Ülkelerin Sınırılar ve kıta bilginiz üzerine bir testten geçiriliyorsunuz.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
City Blitz: Bu aşamada istenilen şehirleri dünya haritası üzerinde göstermeniz gerekiyor.
https://koxpcu.yetkinforum.com

Geo Challange Oyunu Facebook
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Facebook 101 Oyunu
» Facebook Bola Oyunu
» Facebook Tavla Oyunu
» Facebook Batak Oyunu
» Facebook Okey Oyunu